15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upravitelj sklada One River Files SEC Prospekt za ogljično nevtralne Bitcoin ETF

Upravitelj sklada One River Files SEC Prospekt za ogljično nevtralne Bitcoin ETF

V ponedeljek je kripto sredstvo upravitelj sklada One River je pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) vložil edinstveno registracijo skladov, s katerimi se trguje z izmenjavo bitcoinov (ETF). V skladu z vloženim obrazcem S-1 želi One River na borzo v New Yorku (NYSE) uvrstiti ogljično nevtralni bitcoin ETF.

Bitcoin ETF One River želi zagotoviti sklad, ki kompenzira emisije ogljika, povezane z rudarjenjem bitkoinov

Izkoriščanje ogljika nevtralnega bitcoina je bilo aktualni pogovor v današnji skupnosti kriptovalut. One River jemlje bitcoin sredstva na drugo raven, tako da se registrira za ogljično nevtralni bitcoin ETF s svojim partnerjem za ogljikovo kreditno platformo MOSS. Predsednik uprave MOSS Luis Felipe Adaime je aprila pojasnil, da „nevtralna skrbništvo MOSS Carbon Neutral Custody omogoča vsakemu institucionalnemu ali podjetniškemu vlagatelju sredstvo za izravnavo emisij ogljika, povezanih s kripto sredstvi.“

Maj 24, 2021, je One River pri SEC vložil obrazec S-1, da bi razkril povzetek prospekta podjetja „One River Carbon Neutral Bitcoin Zaupanje.” Navadne delnice bodo uvrščene na NYSE, če SEC odobri ETF, uspešnost pa se bo merila z indeksom nevtralnih bitcoinov MVIS One River Carbon. ETF bo izkoristil promptno ceno ogljikovih dobropisov za izravnavo izračunov, vezanih na porabo energije bitcoinov.

“Indeks je sestavljen z uporabo virov cen bitcoinov s primernih bitcoin promptnih trgov in količinsko ponderiranih povprečje povprečne cene (“VWMP”), izračunano nad 20 intervali v tekočih triminutnih korakih s prilagoditvami, ki odražajo trenutno promptno ceno ogljikovih dobropisov, potrebnih za izravnavo ocenjenega ogljičnega odtisa, ki ga je mogoče pripisati vsakemu bitcoinu, “ugotavlja ETF v One River. “Indeks je zasnovan tako, da odraža uspešnost bitcoinov v ameriških dolarjih na ogljično nevtralni osnovi,” dodaja vloga.

Kripto Skupnost se še naprej osredotoča na porabo energije Bitcoin

Skrb bo zadrževal bitcoin in ponujal neposredno izpostavljenost vodilnim kripto sredstvom v USD, vendar na „ogljično nevtralni osnovi. ” V bistvu zaupanje, ki ga ponuja One River, „zagotavlja neposredno izpostavljenost bitcoinom, delnice sklada pa se dnevno vrednotijo ​​po isti metodologiji, uporabljeni za izračun indeksa, kot je prilagojena tako, da odraža stroške, povezane z nadomeščanjem ogljikovih dobropisov. ”

Vložitev ogljikovega nevtralnega Bitcoin Trusta One River pri SEC, sledi aktualnemu pogovoru, o katerem so razpravljali v zadnjih dveh tednih, odkar je Tesla prenehal sprejemati bitcoin (BTC) za plačila. V zadnjem času Musk govori o sodelovanju s severnoameriškimi rudarji bitcoinov z ustanovitvijo Bitcoin Mining Council. Osredotočenost na porabo energije Bitcoin omrežja od takrat ni več v središču pozornosti, prijava One River pa pride v zanimivem času.

Kaj menite o vložitvi ogljično nevtralnega Bitcoin Trusta One River v ponedeljek? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

'Chinese Invented Paper Money and They Will End It'- Brazil’s Far-Left Praises Digital Yuan

Bank of Russia to Launch Digital Ruble Prototype by End of Year

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoin etf, Carbon Credits, Carbon Neutral, Carbon Neutral Bitcoin ETF, Carbon Neutral Bitcoin Index, Energy, Poraba energije, Luis Felipe Adaime , MOSS, mvis, NYSE, One River, SEC, prijava SEC

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments