20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upravitelj skladov Wisdomtree datoteke s SEC za seznam Ethereum ETF na Cboe...

Upravitelj skladov Wisdomtree datoteke s SEC za seznam Ethereum ETF na Cboe BZX


Fund Manager Wisdomtree Files With SEC to List Ethereum ETF on Cboe BZX

Upravitelj finančnega premoženja Wisdomtree je zdaj druga institucija, ki je vložila prošnjo za sklad, s katerim se trguje na borzi ETF (ETF), po nedavni prijavi Vanecka 7. maja. Pred kratkim vloženi S-1 pri ameriških vrednostnih papirjih in Exchange Commission (SEC) pravi, da je „naložbeni cilj sklada izpostavljenost ceni etra.“

Wisdomtree sledi Vaneckovemu vodilu in datotekam za ETF na osnovi Ethereuma

V četrtek je Wisdomtree razkril, da želi navesti eter na osnovi ETF na Cboe BZX Exchange, v skladu z zadnjo prijavo podjetja S-1. SEC mora odobriti ETF in če regulator to odobri, lahko vlagatelji kupijo skrbniške delnice Wisdomtreejevega etra prek reguliranih posredniških storitev.

Prospekt opisuje eter kot „digitalno sredstvo, ki je ni izdala nobena vlada, banka ali centralna organizacija in je druga največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji za bitcoinom. ” WisdomTree Ethereum Trust je zakonsko zaupanje Delawareja, poklicano 8. marca 2021. Edini cilj ETF, ki temelji na Wisdomtree, je:

Povečajte izpostavljenost ceni etra, zmanjšani za stroške in obveznosti poslovanja sklada. Pri prizadevanjih za doseganje naložbenega cilja bo Trust imel eter in bo svoje delnice dnevno vrednotil na podlagi , ki je neodvisno izračunana vrednost, ki temelji na agregaciji izvršenega trgovinskega toka večjih eter promptnih borz.

Ethereum Trust bo sledil poročanju o rastočih podjetjih

V zadnjem času je Bitcoin (BTC) na borzi Wisdomtree temeljila na sklad, s katerim se trguje, je pregledoval ameriški finančni regulator, družba pa je pred kratkim lansirala eterski izdelek, s katerim se trguje na borzi (ETP). Etherumski ETP-ji Wisdomtree so uvrščeni na Deutsche Boerse-jevo Xetro in švicarsko švicarsko borzo (SIX).

Wisdomtree-ov S-1, vložen v četrtek, pravi, da bo zaupanje eter kvalificirano kot rastoče podjetje, «in izkoristijo zakon o zaposlitvi, zmanjšane zahteve glede poročanja. Trustu na primer ni treba predložiti revizorjevega potrdila ali izpolnjevati [] smernic Odbora za nadzor računovodstva javnih družb, razen če SEC ne odobri teh dejanj.

„Skrb bo po prenehanju Najzgodnejši je bil 1,0 milijarde dolarjev letnih prihodkov, “ugotavlja vložitev eter ETF podjetja Wisdomtree.

Kaj menite o vložitvi Wisdomtree-jeve eter-ETF? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Crypto Savings Platform Ledn Raises $30 Million in Latest Funding Round

Paypal to Allow Cryptocurrency Withdrawals to Third-Party Wallets

Oznake v tej zgodbi

cboe, Cboe BZX, Deutsche Boerse’s Xetra, ETF, ETF Filing, ETH, ETH ETF, eter, Ether ETF, Ethereum, Ethereum (ETH), ethereum ETF, ETP, Zakon o delovnih mestih, SEC, šest, ZDA SEC, vaneck, Vaneck Asset Manager, Wisdomtree, Wisdomtree Ether

Zasluge za slike 1450271521: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments