19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Upravitelj sredstev Crypto Valkyrie v krogu serije A zbere 10 milijonov dolarjev

Upravitelj sredstev Crypto Valkyrie v krogu serije A zbere 10 milijonov dolarjev

Pri dvigu je sodeloval raznolik prerez vlagateljev iz kripto sektorja, vključno z ustanoviteljem Litecoina Charliejem Leejem.

465 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Crypto asset manager Valkyrie raises $10M in Series A round

Upravitelj digitalnih sredstev in Bitcoin (BTC) ETF zagovornik Valkyrie Investments je pred kratkim sklenil $ 10 milijon krogov financiranja serije A, ki ponovno poudarja naraščajoče zanimanje vlagateljev za podjetja, usmerjena v kripto.

Poleg Charlieja Leeja, ki je znan podjetnik v kriptovaluti, so v krogu financiranja sodelovali tudi XBTO, BTC Media, UTXO Management, Consolidated Trading in 10 X Kapital. Zanimivo je, da je bil med vlagatelji tudi nekdanji vrč za baseball Major League CJ Wilson, prav tako ustanovitelj Trona Justin Sun.

Generalna direktorica Valkyrie in veteranka Svetovne banke Leah Wald je dejala, da je njeno podjetje osredotočeno na razširitev dostopa vlagateljev do kriptovalut na “upravljan način, usmerjen v raziskave, ki na koncu zagotavlja najboljše izdelke v svojem razredu vsem vrstam vlagateljev.”

sklicevanje na Walda in Stevena McClurga, Glavni direktor za naložbe v Valkyrie, ustanovitelj Litecoina Charlie Lee, je dejal:

“Leah in Steven imata odlično vizijo, kako hočeta naložiti priložnosti za naložbe na trg in ne bi bil srečnejši, če bi jih podpiral na tej poti. “

Upravitelj premoženja trenutno ponuja tri sklade, usmerjene v kripto, ki zagotavljajo izpostavljenost Bitcoinom, Polkadotu in Algorandu. Januarja 2021 je Valkyrie pri Ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo vložil prošnjo oz. SEC, da navedete sklad, s katerim se trguje z Bitcoinom. Vendar ni presenetljivo, da je SID odložila odločanje o predlaganem skladu.

Povezano: Prvi Bitcoin ETF na svetu doda 3 milijone USD na dan v celotnem padcu cen BTC

Kot kaže zadnji naložbeni krog Valkyrie, tvegani skladi še naprej podpirajo kripto zagonska podjetja z vedno večjo prepričljivostjo. To se zgodi, čeprav so Bitcoin in širši trg kriptovalut v drugem četrtletju izpolnili tehnične opredelitve medvedjega trga. Medtem ko so analitiki še vedno razdeljeni glede splošne tržne teme Bitcoinov, je več kot 50% padec od vrha do korita je dosegel tehnični prag medvedjega trenda.

Prejšnji članekNajboljših 5 kriptovalut, ki si jih lahko ogledate ta teden: BTC, ETH, UNI, ICP, AAVE
Naslednji članekMany people forget that the goal isn’t money, the goal is to spend your days as you wish.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments