18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upravitelji premoženja UBS, Pimco, T. Rowe Cena Previdnost pri vlaganju kriptovalut, pričakujte...

Upravitelji premoženja UBS, Pimco, T. Rowe Cena Previdnost pri vlaganju kriptovalut, pričakujte stroge predpise

Asset Managers UBS, Pimco, T. Rowe Price, Glenmede Warn About Cryptocurrency Investing, Expect Strict Regulations

Številni upravljavci premoženja imajo opozoril na naložbe v kriptovalute, vključno z UBS Wealth Management, Pimco, T. Rowe Price in Glenmede Investment Management. “Pričakujemo strožji nadzor politike in regulativnega nadzora za kripto, ko postane bolj splošno,” je dejal UBS.

Previdnost upravljavcev premoženja pri kripto naložbah

Številni upravljavci premoženja so po nedavnih nihanjih cen izrazili previdnost glede kriptovalut, vključno z UBS Wealth Management, Pimco in T. Rowe Price in Glenmede Investment Management, je v ponedeljek poročal Financial Times.

UBS Wealth Management je pojasnil, da nestanovitnost cen, ki je sledila napovedi Tesla Bitcoin, “poudarja tveganja, s katerimi se podjetja soočajo, če prevzamejo kripto izpostavljenosti v bilanci stanja. ” Banka je dodala:

Pričakujemo strožji nadzor politike in regulativnega nadzora za kripto, ko postane bolj splošno.

Prejšnji teden je Bitcoin News poročal, da je UBS, največja banka v Švici, raziskovala ponujanje storitev kriptovalut svojim bogatim strankam.

Nicholas Johnson, vodja portfelja, ki se pri Pacific Investment Management Company (PIMCO) osredotoča na surovinske, kvantitativne strategije in strategije z več sredstvi iz podjetja Pimco, je podvomil o uporabi bitcoinov za varovanje pred inflacijo. »Ta ideja, da je kripto sredstvo za inflacijo, je nenavadna. Sredstva za inflacijo v zadnjih letih niso bila dovolj uspešna, medtem ko so kriptovalute poslovale zelo dobro. Ljudje iščejo razlog, ki bi upravičil, zakaj se je kripto dvignil, “je menil.

Rob Sharps, predsednik in vodja oddelka za naložbe pri T. Rowe Price, je za publikacijo povedal:” Kripto vpliva na kapitalske trge in smo strokovnjaki za kapitalske trge. Na koncu pooblastila, ki jih upravljamo za stranke, niso primerna za vlaganje v kriptovalute in priznavamo visoko stopnjo špekulacij v tem prostoru. «

Jason Pride, glavni direktor za naložbe v Glenmedeju za Private Wealth je dejal, da je “nestanovitnost kriptoskupine stratosfersko velika in pogosto vidimo, da se ob prodaji delnic prodaja tudi bitcoin, kar pomeni, da ni dober diverzifikator portfelja.” Nadalje je opisal:

Naše stališče do strank je 10 – pravilo nožne palice: držite se stran od nje. Mislim, da Fed in drugi regulatorji niso navdušenci nad trenutno strukturo trga za kriptovalute.

Tom Jessop, vodja digitalnega premoženja pri Fidelity, je opozoril, da smo še vedno v zgodnji fazi razvoja kriptovalut. »Bitcoin označujemo kot ambiciozno zalogo vrednosti in je zaradi njegove izredne nestanovitnosti mladostnik. Nekateri vlagatelji so pripravljeni sprejeti nestanovitnost, saj vidijo bitcoin kot dolgoročno priložnost, «je dejal. Jessop je pred kratkim dejal, da bomo še naprej pospešeno sprejemali bitkoine.

Kaj menite o komentarjih teh upravljavcev premoženja glede bitcoinov in kripto naložb? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Crypto Meets Chess in Coinbase Sponsored Cryptochamps Tournament

Tether to Launch USDT Natively on Avalanche

Oznake v tej zgodbi

Upravljanje premoženja, upravljavci premoženja, regulacija Bitcoinov, kripto naložbe, kripto regulacija, regulacija kriptovalut, zvestoba, glenmede, investicijske banke, Vsesplošno posvojitev, Pimco, cena rowe, UBS, ubs zasebno bogastvo, opozorilo

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments