0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Upravljavci skladov vse bolj dajejo Bitcoinu pred zlatom – pravijo, da je...

Upravljavci skladov vse bolj dajejo Bitcoinu pred zlatom – pravijo, da je boljša shramba vrednosti

Fund Managers Increasingly Prefer Bitcoin Over Gold — Say It's a Better Store of Value

Naraščajoče število upravljavcev skladov in institucionalni vlagatelji imajo zdaj raje bitcoin kot zlato. Kriptovaluto vidijo kot boljše sredstvo za shranjevanje vrednosti in boljše varovanje pred inflacijo. “Mislim, da bo verjetno desetkrat boljše od zlata v daljšem časovnem obdobju,” je dejal ustanovitelj enega podjetja za upravljanje premoženja.

Bitcoin proti zlatu: Bitcoin je boljša shramba vrednosti

Upravitelji skladov in institucionalni vlagatelji se vse bolj odločajo za vlaganje v bitcoin kot zlato, saj vidi kriptovaluto kot boljšo shrambo vrednosti in prednostno varovanje pred inflacijo.

Med razpisom o zaslužku svojega podjetja v tretjem četrtletju prejšnji teden je izvršni direktor Galaxy Digital Holdings Mike Novogratz govoril o bitcoinih biti boljša vrednost kot zlato. Medtem ko je izjavil: »Še vedno menim, da je bilo zlato verjetno dobro sredstvo za lastništvo v tem okolju«, je poudaril, da ga je »pravkar zdrobil bitcoin«. Novogratz je dodal:

Bitcoin je le boljša različica prodajne vrednosti in se sprejema vse hitreje … Obstajajo zdaj več kot dvesto milijonov ljudi po vsem svetu sodeluje v bitcoin ekosistemu in še naprej raste.

Skybridge Ustanovitelj kapitala Anthony Scaramucci prav tako pričakuje, da bo bitcoin boljši od zlata. Prejšnji teden je dejal, da bo bitcoin “sčasoma zasenčil zlato”. Govoril je, da je za bitcoin še zelo, zelo zgodaj in napoveduje, da bo cena kriptovalute zlahka dosegla $100K. Vlagatelje poziva, naj si zdaj lastijo nekaj BTC.

Scaramucci je v razpravi o tržni kapitalizaciji menil:

Mislim, da bo verjetno desetkrat boljši od zlata v daljšem časovnem obdobju … Ne bom presenečen, če bo bitcoin naraščal eksponentno, zlato pa linearno ena.

Drug slavni upravitelj sklada, ki je pred kratkim priznal, da ima raje bitcoin kot zlato, je Paul Tudor Jones. Prejšnji mesec je dejal, da raje uporablja bitcoin kot zaščito pred inflacijo v trenutnem gospodarskem okolju, in izjavil:

Jasno je, da je mesto za kriptovalute. Jasno je, da trenutno zmaga v dirki proti zlatu … Trenutno bi mi bil boljši od zlata.

Globalna investicijska banka JPMorgan je oktobra sporočila, da institucionalni vlagatelji dampirajo zlato za bitcoin. “Zdi se, da se institucionalni vlagatelji vračajo k bitcoinu, saj ga morda vidijo kot boljšo zaščito pred inflacijo kot zlato,” so opisali analitiki podjetja.

Septembra je podjetje, ki kotira na Nasdaq, probitcoin. Microstrategy je dejal, da se je izognil “napaki za več milijard dolarjev”, ko je lani izbral bitcoin namesto zlata. Podjetje zdaj ima približno 619,11 BTC. Generalni direktor Michael Saylor je prejšnji teden dejal, da pričakuje, da bo bitcoin postal 59 bilijon dolarjev razred sredstev.

»Precej jasno je, da bitcoin zmaguje, zlato izgublja … in to se bo nadaljevalo … Precej jasno je, da bo digitalno zlato to desetletje nadomestilo zlato,« Saylor

Vodja energetskih raziskav Goldman Sachsa je pred kratkim dejal, da je videl, da se sredstva iz zlata prelivajo v bitcoin. “Tako kot trdimo, da je srebro zlato reveža, zlato morda postane kripto reveža,” je opozoril izvršni direktor.

Kaj menite o upravljavcih skladov, ki imajo raje bitcoin kot zlato? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High

Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High

‘Inflation in the News Driven by Rich People’ — Media Pundits Claim 'Inflation Is Good' as Americans Struggle With Less Purchasing Power Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High

Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High

Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High Nigerian Remittances Rebound as Country Tops Sub Sahara Africa — Sending Costs Still High

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments