19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Uradnik ameriškega zunanjega ministrstva želi, da Salvador "zagotovi, da je bitcoin dobro...

Uradnik ameriškega zunanjega ministrstva želi, da Salvador “zagotovi, da je bitcoin dobro urejen”


US State Department Official Wants El Salvador to 'Ensure Bitcoin Is Well Regulated'

Podsekretarka ameriškega zunanjega ministrstva za politične zadeve Victoria Nuland je na tiskovni konferenci pojasnila, da ZDA pozivajo Salvadorja, naj bo odgovoren za novi zakon o bitcoinih v državi. Nuland je novinarjem povedala, da ZDA “grobo gledajo na Bitcoin” in da mora predsednik Salvadorja Nayib Bukele “zagotoviti, da je dobro urejen.”

Uradnik State Departmenta pravi, da ZDA strogo preučujejo Bitcoin

Glede na izjave visoki uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, ZDA upajo, da bo El Salvador odgovoren z novim razpisnim zakonom o bitkoinih v državi, sprejetim 9. junija, 2021. Državna podsekretarka za politične zadeve Victoria Nuland je pojasnila, da se je sestala s salvadorskim predsednikom Nayibom Bukelejem in sta se pogovarjala o kripto-sredstvih bitcoin (BTC). Ameriški diplomat je Bukeleju poudaril, da so ZDA po primeru izsiljevalske programske opreme Colonial Pipeline ZDA sprejele “še en močan pogled na bitcoine.”

“Predsedniku sem predlagal, da El Salvador se odloči, da boste zagotovili, da je dobro urejen, da je pregleden in da je odgovoren ter se zaščitite pred zlobnimi akterji, “je na novinarski konferenci dejala Nulandova.

Salvador je imel težave, da bi se svetovni voditelji strinjali s prednostmi novega zakona o razpisih za bitcoin. Svetovna banka je prošnjo Salvadorja za pomoč zavrnila, predsednica Evropske centralne banke (ECB) Christine Lagarde pa je o tej temi nedavno razpravljala omalovažujoče. Takrat je Lagarde ponovno poudarila, da se politika ECB do bitcoinov (BTC) ni spremenila. Benoit Coeure, vodja središča za inovacije pri Banki za mednarodne poravnave (BIS), je kritiziral tudi zakon o razpisih za bitcoin predsednika Salvadorja Nayiba Bukeleja.

Ameriška država Zahtevki oddelka 00 Salvadorci, povezani s predsednikom Nayibom Bukelejem in nedemokratično “

Poleg izjav visokega uradnika ameriškega zunanjega ministrstva po srečanju z Bukelejem je ameriško zunanje ministrstvo z imenom 14 Salvadorci, ki so pripadniki režima Bukele, so “skorumpirani” in “nedemokratični akterji”.

US State Department Diplomat Wants El Salvador to Ensure Bitcoin Is Zaradi te objave so ljudje pomislili, da ZDA zatirajo Salvadorju, ker se je odločil, da bo izkoristil bitcoin. “Nekonvencionalna vojna (UW) v akciji,” je na Twitterju pojasnil priljubljeni anonimni analitik Plan B. »Glejte spodnjo povezavo, kaj se zgodi z državami, ki zavrnejo zahteve MDS svoboda, «je tvitnil načrt B.

Ekonomist Steve Hanke: ‘State Department je lastnik Hammer ‘

Celo ekonomist Steve Hanke je dejal: “Najprej je šlo za El Salvadorjev zakon o bitkoinih. Zdaj State Department uporablja kladivo. ” Hanke je opozoril, da bi lahko sprejetje salvadorskih bitkoinov pripeljalo do “popolnega kolapsa gospodarstva”. Poleg tega sta Hanke in še dva avtorja, ki objavljata članke o uporabni ekonomiji na univerzi Johns Hopkins, napisala članek, v katerem piše: “El Salvadorjev zakon o bitkoinih je namenjen ujemu v regulativni splet FATF.”

“Po zakonu o bitkoinih bo Salvador nedvomno uvrščen v mrežo predpisov projektne skupine za finančne ukrepe,” je Hanke pojasnil na Twitterju. „V tem delovnem dokumentu prepoznavam 27 FATF-jeve “vedenje z rdečo zastavo”, ki ga Salvadorci ne bodo mogli upoštevati. ” Nedavni komentarji Viktorije Nuland in poročilo ameriškega zunanjega ministrstva o “koruptivnih in nedemokratičnih akterjih” kažejo, da se ameriški birokrati strinjajo z Hankejevim mnenjem.

Kaj menite o nedavnih izjavah ameriškega diplomata in najnovejših nedemokratičnih akterjih ameriškega zunanjega ministrstva? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Venezuela to Slash Six Zeros From Its Currency to Facilitate Payments

US Senator's Advice: Buy, Hold, Save Bitcoin for Retirement as Congress Floods Economy With Trillions of Dollars

Oznake v tej zgodbi

Benoît Cœuré, BIS, posvojitev Bitcoinov, posvojitev BTC, Christine Lagarde, poročilo o pokvarjenih, koruptivnih in nedemokratičnih akterjih, ECB, Predsednik ECB, El Salvador, El Salvadorjev zakon o bitkoinih, fatf, Nayib Bukele, predpisi, salvadorski predsednik, Steve Hanke, nedemokratični, ameriški zunanji minister, ameriški državni oddelek, Victoria Nuland, Svetovna banka

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments