15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Uradnik pravi, da je treba kripto trgovanje omejiti na milijonarje, kar je...

Uradnik pravi, da je treba kripto trgovanje omejiti na milijonarje, kar je dobro za Hongkong

Ministrstvo za finance Hongkonga pravi, da ima vlada pravico, da v mestu sledi omejevalnim kripto predpisom.

5854 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Restricting crypto trading to millionaires good for Hong Kong, says official

Christopher Hui, hongkonški sekretar za finančne storitve in zakladnico, je zagovarjal nedavni predlog mestnih finančnih služb in zakladniškega urada za prepoved trgovanja s kripto na drobno.

V govoru na četrtkovem vrhu virtualnega fintecha StartmeupHK je Hui dejal, da je predlog v skladu z vladnim načrtom za pravilno policijo nastajajočega kripto trga.

Kot je prej poročal Cointelegraph, FSTB je po večmesečnem posvetovanju izdal predlog, v katerem je pozval k prepovedi maloprodaje kripto trgovanja in k vzpostavitvi strogega regulativnega režima za izmenjavo kriptovalut.

Kot del predloga bo predstavljen pred mestnim zakonodajalcem, je FSTB zagovarjal minimu m naložbenega praga za trgovanje s kripto na približno milijon dolarjev. Ta določba naj bi iz mesta izključila približno 93% prebivalstva Hongkonga kriptovalut, če ga sprejme vlada.

Hui pa je drugačnega stališča in je dejal: „Menimo, da bi lahko ustrezen regulativni sistem olajšal razvoj in hkrati zaščititi vlagatelje in spoštovati mednarodne regulativne standarde. ” Po besedah ​​hongkonškega šefa zakladnice:

„uvedba obveznih zahtev za zaščito vlagateljev, prepoved tržne manipulacije in zaščito pred V zvezi s pranjem denarja in financiranjem terorizma verjamemo, da bo predlagani režim še olajšal razvoj industrije navideznih sredstev v Hongkongu in izkoristil naš regulativni okvir svetovnega razreda. “

Poleg izključitve maloprodajne kripto dejavnosti lahko hongkonški omejevalni zakoni tudi prisilijo borze iz mesta, kljub vladnemu načrtu, da tujim podjetjem dovoli pridobitev operativnih licenc v mestu.

Dejansko, že decembra 2020, ko je FSTB je bil še vedno sredi posvetovanj, več zainteresiranih strani v industriji je kritiziralo načrtovane predpise o kripto. Takrat so kritiki trdili, da bi bili ti restriktivni zakoni o digitalnih valutah škodljivi za hongkonški program finančnih inovacij.

Prejšnji članek1inch se integrira z Mercuryo, kar omogoča fiat onramp na DeFi
Naslednji članekNajslabša britanska banka za reševanje prevar izdaja opozorilo o kripto prevarah

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments