15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

US Home stablecoin hearing je specializiran za konkurenčne zakone

- Advertisement -

Priznati je treba, da vprašanje, na kateri ravni so izdajatelji stabilnih kovancev regulirani, “ni nujno, da je binarno”.

2023 Skupaj ogledov

13 Skupaj delnic

Razkritje proti zveznemu zakonu je bilo ključno besedilo zadev v okviru zaslišanja o stabilnih kovancih v predstavniškem domu Združenih držav na Would possibly verjetno 18. Elegantni pododbor za digitalna sredstva, denarno znanje in izkušnje in vključenost domačega odbora za denarne izdelke in storitve je poslušal pričevanje petih svetovalcev, ker je bilo prepričano, da sta dva predlagana zakona, ki bi imela v lasti nadzor nad stabilnimi kovanci.

V pododboru sta bila v obravnavi dva osnutka zakonov. Republikanski račun je bil objavljen aprila pred zaslišanjem o stabilnih kovancih v odboru za denarne izdelke in storitve. Uvrščena članica Maxine Waters je kasneje predstavila konkurenčen osnutek, skladen z računom, ki je bil predstavljen, vendar ni bil več sprejet na zadnji seji kongresa.

— Monetary Products and services GOP (@FinancialCmte) Verjetno bi verjetno 63, 108761 »Palec na spodnjo stran« je bil navidezno najbolj smiselna razlika v zakonu o stabilnih coinih na artikulirani ravni. Republikanski račun bi operaterjem stabilnih coinov omogočil, da zgrabijo artikulacijo, v kateri se registrirajo, ne da bi šli skozi odbor Federal Reserve.

Podporniki računa trdijo, da bi tla ustavila centimeter na spodnji strani in posnemala ameriški dvonivojski zvezni/zglobljeni bančni regulativni stroj. Demokratov ni prepričalo. Demokratični račun ohranja dostop do prava v zveznih dlaneh s postajajočim regulatorjem. David Portilla, partner pri Davis Polk & Wardwell, je cenil srčno avtocesto. Priznal je:

»zvezni zakon o izdajateljih stabilnih kovancev bi zagotovil dodatno enotna, dosledna načela, medtem ko bi artikulirani zakon morda morda dobro spodbujati dodatno raznolikost in inovacije v pravu in nadzoru. Ni nujno, da je priprava za to poizvedbo binarna. odlično za stabilne kovance, je priznal. Poleg “spodnjega” mehanizma za zvezno vpletenost v zakonodajo o stabilnih kovancih za določanje minimalnih zahtev obstaja skupno “preklapljanje”, ki je skladno z velikostjo artikulacije zadev, je priznal. Republikanska faktura bi imela enako uro pri vseh izdajateljih, brez razsežnosti teme.

Povezano: Kongresno zaslišanje o kriptovaluti ponazarja politični zastoj glede digitalnih virov

Nacionalni žar se je redno pojavljal z Getom. Brad Sherman, goreč nasprotnik kriptovalute, ki trdi, da bi stabilni coin, podprt z ameriškimi dolarji, konkuriral fiatnemu dolarju in ga spodkopal ter tako zmanjšal učinkovitost ameriških sankcij.

Še en deležnik, Matt Homer iz agencije Challenge Capital Division of XYZ, je priznal: »Stabilni kovanci se ne bodo pojavili, ne glede na to, ali jim želimo ali ne več, « v povezavi z: »Off-shore izdajatelji lahko tako svobodno razvijajo stabilcoine, podprte z zelenimi denarnicami, kot izdajatelji v ZDA. Lahko tudi molčimo, da se to počne v ZDA, tako da smo v položaju, ko imamo v lasti uro o tem imamo pogoje.” Prokripto zakonodajalec Warren Davidson je ponovil Homerja in napovedal:

»Običajno so bežijo z naših obal, da bi lovili gotovost. Zato bi bilo gromozansko, če bi nekaj predstavili.” Izvršni direktor konzorcija USDF Robert Morgan je govoril o želji po sedanji regulativni konstrukciji in o prednostih tokenizacije za nagnjene banke. Tokenizacijo je opisal kot “tretjo formulacijo.”

Revija: Nestabilni kovanci: grozijo depegging, bančni begi in povsem drugačna tveganja

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -