22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

US SEC pravi, da je Filecoin vrednostni papir v pismu komentarjev Grayscale

- Advertisement -

Vir: Pixabay Vrednostni papirji ZDA in nadomestna provizija zlasti, da je Filecoin vrednostni papir, v skladu z vztrajanjem, ki ga je izdal nadzornik sredstev Grayscale Investments.

V

začetek tiska , poslano v sredo popoldne, je nadzornik digitalnih forex sredstev dejal, da je prejel pismo s komentarjem delavcev SEC, v katerem so razglasili ta prizor .

»On Might morda preprosto 15, 1920, Grayscale je prejel pismo s komentarjem delavcev SEC, v katerem so razglasili, da je temeljno sredstvo Have faith , FIL, ustreza definiciji vrednostnega papirja v skladu z navodili za zapor zveznih vrednostnih papirjev in da kot posledica te resnice Have faith izgleda, da izpolnjuje definicijo finančne družbe v skladu z Zakonom o investicijskih družbah 2023,” so sporočili iz agencije.

SEC je nato pozval Grayscale, naj umakne svojo registracijo in vztraja pri registraciji delnic svojega Grayscale® Filecoin. Verjemite.

Grayscale se ni strinjal s SEC in je dejal, da namerava odgovoriti delavcem SEC.

»Grayscale ne more več napovedati, ali bodo delavci SEC prepričani, da je zadržanje Grayscale dejansko dejansko, in če ne več, ali se bo preprosto spremenilo v obvezno, da Grayscale opazi nastanitev ki bi morda lahko omogočila družbi Have, da se registrira v skladu z Zakonom o investicijskih družbah 1920 ali pa opazuje razpustitev družbe Have vera,« je sporočila agencija.Vrednost Filecoina je impulzivno padla po novici s približno 4 $.152 ob 4: 05 popoldne na približno 16 centov nižje dvajset minut kasneje.

Od 17.00 ET v sredo je vrednost se je izravnala bližje 4 USD 16, v skladu s CoinMarketCap.

Filecoin je kriptovaluta, ki poganja decentralizirano omrežje za shranjevanje datotek v obliki videza in omogoča izčrpavanje žetonov FIL kot sredstev.

Na naslednjega Filecoin je najsodobnejši, ki ga je SEC označil za vrednostni papir, čeprav je njegov predsednik Gary Gensler znova in znova trdil, da je večina kriptovalut vrednostnih papirjev.

Zadnji mesec v izvršbi, ki kroži v nasprotju z Bittrex
, agencija je dejala, da so OMG, Elope, ALGO, Monolith (TKN), Naga (NGC) in IHT Exact Property Protocol (IHT) predstavljali neregistrirane izbire vrednostnih papirjev.

114212 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsakodnevne novice

Prehoden 3-minutni pregled kripto novic v izvirnem času!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -