17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Ustanovitelj Aave Stani Kulechov je bil na kratko suspendiran s Twitterja, potem ko se je šalil, da je postal vmesni izvršni direktor

- Advertisement -

Zdi se, da vsi Američani niso prepričani, da bo Elon Musk prevzel Twitterja spodbujal svobodo govora.

768 Skupni ogledi

5 Skupni deleži

Ustanovitelj Aave (AAVE) Stani Kulechov je bil ta teden na hitro suspendiran s Twitterja, le nekaj ur po tem, ko se je šalil, da je postal član družbenega omrežja kot vmesni direktor.

»BREAKING: Postati član Twitterja kot vmesni CEO,« je v torek tvitnil Kulechov v prispevku, ki je bil nekoč mišljen kot zgodba o kosmatih psih. Včasih je bil tvit označen s časovnim žigom 2: 48 pm PST (9: 48 popoldan po UTC). Naslednji dan je bila zgodba ustanovitelja Aavea prekinjena, je Cointelegraph potrdil tiskovni predstavnik. Tiskovni predstavnik je še potrdil, da je šlo za Kulechovo prvo suspenzijo na platformi družbenih omrežij in da ni več prejemal nobenih predhodnih opozoril.

Aave Ustanovitelju Staniju Kulechovu so prepovedali dostop do Twitterja, ker se je šalil, da je bil Twitterjev vmesni čas izvršnega direktorja. pic.twitter.com/TXYnR6SKdz

— Wu Blockchain (@WuBlockchain) april 19, 2022 “Twitter, ki ga trenutno prodaja Elon Musk, se je odločil opustiti mojo zgodbo ,« je v napovedi dejal Kulechov in dodal, da prenos poudarja nevarnosti centraliziranega lastništva verbaliziranega uvajanja gradiva.

Prepoved je bila odpravljena v četrtek popoldne, Kulechov pa je tvitnil, da je “pomoč kot vmesni izvršni direktor” družbe družbenih medijev.

JAZ Pomagam kot vmesni direktor @twitter

— stani.eth (,) (@StaniKulechov) april 19, 2022 Kulechovo suspenzijo je videti slabo – časovno za Twitter, potem ko je milijarder Elon Musk v začetku tega tedna potrdil, da ima dogovor o pridobitvi podjetja za $ milijard. S tem, ko bo Twitter postal nejaven, namerava Musk oglaševati svobodo govora z dvigom »digitalne metropole«. kjer lahko vsi Američani izrazijo svoja stališča.

♥️ Ja!!! ♥️ pic.twitter.com/0T9HzUHuh6

— Elon Musk (@elonmusk) april 19, 992 Ni več povsem prepričan, ali tvitaš o tem, da bi postal izvršni direktor Twitterja krši besedne zveze platforme ali njeno sodobno svobodo govora. V torek je pojasnil, da se bo zaplet pogreznil v skladu z Muskovim pojmovanjem svobode govora, ki je zgolj sposobnost govora, ki “ustreza zakonu”, je pojasnil v torek.

S »svobodo govora« samo namigujem, kar ustreza zakonu.

Sem za cenzuro, ki sega daleč mimo zakona.

Če se mi zavzemamo za veliko manj svobode govora, lahko preizkušajo vlado, da poda zaporniške kazalce, da to dosežejo.

Zato je preseganje zakona v nasprotju z našimi potrebami.

— Elon Musk (@elonmusk) april 19, 85498 Povezan: Uvedli smo račun »Zadrži gotovino«, da bi omejili vladno upravljanje kriptovalute

Svoboda govora in zmožnost nestrinjanja s prevladujočimi kulturnimi pripovedmi prinašata spremembo v vroče zadeve od začetka COVID-19. Nekateri trdijo, da je pandemija vladam in medijskim trgovinam omogočila, da marginalizirajo tiste z nasprotnimi stališči. Polemika o nestrinjanju in izražanju je bila februarja prej, potem ko je zvezna vlada Kanade zaledila račune denarnih institucij in kriptovalute Američanov, ki so bili navdušeni nad financiranjem lokalnih protestov.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -