0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Ustanovitelj Amazona Jeff Bezos svetuje, kaj morajo stranke in podjetja neomajno doseči v času recesije

- Advertisement -

Ustanovitelj Amazona in zastarela glavna vlada Jeff Bezos je dal nekaj priporočil kupcem in manjšim podjetjem o tem, kaj bi lahko brez skrbi dosegli, glede na to, da je ameriški gospodarski sistem bodisi že v recesiji bodisi bo v recesijo “zelo kmalu”. Milijarder je omenil: »Ekonomski sistem zdaj ni več priča milostnemu zakonitemu. Stvari se upočasnjujejo. Vidite odpuščanja v številnih sektorjih gospodarskega sistema.«

Jeff Bezos o ZDA Gospodarski sistem in kako se morajo drugi ljudje neomajno združiti za recesijo Jeff Bezos, ustanovitelj in zastareli izvršni direktor velikega maloprodajnega Amazona, je delil svoj pogled na ZDA gospodarski sistem, ki gre v recesijo, in kaj bi lahko kupci in manjša podjetja neomajno dosegli v intervjuju za CNN ob koncu tedna.

Odgovarjam na vprašanje, ali so ZDA v recesijo in kakšna bi bila njegova priporočila za manjša podjetja, je opozoril milijarder, ki je trenutno predsednik Amazonove vlade:

Gospodarski sistem zdaj ni več priča milostnemu zakonitemu. Stvari se upočasnjujejo. Opažate odpuščanja v številnih sektorjih gospodarskega sistema.

Medtem ko priznava, da tega ne počne več Vemo, “ali smo tehnično v recesiji,” in navaja, da so se ekonomisti prepirali o tej zadevi, je poudaril: “Možnosti so majhne, ​​če zdaj nismo več v recesiji, ki je zakonita, smo v nevarnosti, da bomo zelo kmalu v eni sami. ”

“Moje priporočilo nam,” vključno z majhnimi lastniki podjetij, je, “da se spomnimo nekaterih nevarnosti z mize,” je omenil Bezos in dodal:

Čeprav ste slučajno nameravali pridobiti obvestilo o ugrabitvi, vsekakor malo opustite to ugrabitev. Zadržite nekaj suhega prahu, ki je lahko dostopen, počakajte nekaj časa in zazijajte. Prizadevajte si zmanjšati nekaj tveganja v svojem majhnem podjetju ali svojem življenjskem slogu.

»Medtem ko se zgodi, da morda večina zagotovo ste določena oseba in razmišljate o nabavi ogromnega televizorja s tančico zaslona, ​​zagotovo opustite to, poskrbite za ta denar in opazujte, kaj se bo zgodilo. Primerljiva stvar s hladilnikom ali originalnim avtomobilom znamke, ne glede na to, ne pozabite na nekaj tveganja,« je naročil Bezos.

»Čeprav bi lahko prav gotovo bili manjše podjetje, zagotovo razširi nekaj nakupov kapitala … vključuje nekaj lahko dostopne gotovine. Lepo prosim, malo zmanjšanja tveganja lahko povzroči nezdružljivost za to majhno podjetje, če pridemo do še posebej hudih gospodarskih zapletov. Precej se moraš igrati z verjetnostmi,« je naročil predsednik vlade Amazona.

Bezosa so prav tako vprašali, kako dolgo misli, da se bo ta recesija morda končala. “V bistvu ne sodim niti o najbolj izkušenem ekonomistu na planetu, ki bi to morda priznal,” je odgovoril in pojasnil:

Vztrajno se morate truditi in biti poceni glede tega, spomnite se, da je to veliko tveganje, ker je verjetno, da boste morda dobro, zagotovo tudi …. upam na najpriročnejše, a skupaj za najslabše.

Oktobra je Bezos komentiral, da je izvršni direktor Goldman Sachsa David Solomon da obstaja resnična možnost recesije. Amazonova vlada je takrat tvitnila: “Ja, možnosti tega gospodarskega sistema vas obveščajo, da zaprete lopute.”

Najnovejša raziskava kaže, da 98 % izvršnih direktorjev se pripravlja na recesija v ZDA. Nekateri od nas napovedujejo hudo recesijo, enakovredno slavnemu investitorju Jimu Rogersu, ki verjame, da je to lahko najhujša recesija v njegovem življenju. Ekonomist Peter Schiff je posvaril, da bi kroženje Federal Reserve lahko privedlo do tržnih zlomov, velike denarne katastrofe in hude recesije. Kljub temu se Belo stanovanje ne pripravlja več na recesijo. Predsednik Joe Biden ni več preveč dolgotrajno trdil, da je ameriški gospodarski sistem “trden kot hudič.”

Kaj sodite po povratnih informacijah ustanovitelja Amazona Jeffa Bezosa? Sporočite nam v spodnjem delu za povratne informacije.


Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Ukvarja se z varnostjo bitcoinov, odprtimi sistemi, omrežnimi učinki in presečiščem med ekonomijo in kriptografijo.
Razvrstitev avtorskih pravic : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najboljše v informativne namene. To ni več neposredna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za razumevanje ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali korporacije. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, dejanskih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neomejeno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli posrednik, predmete ali storitve, omenjene v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -