4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Ustanovitelj Cardano Charles Hoskinson pravi, da več škode prihaja zaradi okužbe FTX – Prihaja nova ureditev?

- Advertisement -

Charles Hoskinson. Ponudba: videoposnetek zaslona, ​​BitBoy Crypto / YouTubeUstanovitelj Cardano Charles Hoskinson je vlagatelje opozoril, da prihaja več žalosti v bistvu najsodobnejša jama v alternativnem FTX za kriptovalute. Poleg tega je pravilno vedel, da bo incident pritegnil več regulativnega nadzora.

V svojem najnovejšem videu na YouTubu je Hoskinson trdil, da vpad FTX spremenjen tako, da ni več napaka same kriptovalute, ampak razumno pomanjkanje napačne in centralizirane infrastrukture na platformi.

»Crypto ni spodletelo. Ljudje niso uspeli. Ljudje na položajih prepričanja. Na koncu dneva, kolikor cenimo, da je vredno razmišljati o temeljih kriptovalute, je bilo to veliko za načrtovanje z nami, ki so zadeli njihov denar v centraliziranih borzah in organizacijah, ki so centraliziranim podjetjem zaupale, da oblikujejo eno stvar v njihovem imenu,” je rekel.

Pravilno ve, da bo izpad FTX nedvomno povzročil poostreno preverjanje kriptotrgovine. “Obstaja izjemno velika verjetnost, da bi lahko posledica tega bila tudi sodobna pravila, z malo sreče, pravila prvega plačila, kljub temu obstaja stabilna možnost, da tega ne bo.”

V prejšnjem videoposnetku zadnjega tedna je Hoskinson trdil, da so posledice kripto alternativnega FTX verjetno med številnimi zadnjimi krizami, ki so prizadele trgovino. Vendar je dobro vedel, da ker imajo ti incidenti močne rezultate pri drugih ekosistemskih navdušenih igralcih iger, jih je vse bolj občutljivo in naporno napovedovati.

“Posredujem, da je to verjetno dno, eno od mnogih zadnjih, ki se jih je treba lotiti. Utrujajoče bo napovedovati, kako kruto bi to lahko bilo, in povsem nedvomno bi lahko bilo zelo kruto. Ni več veliko več korporacij, ki so bile cenjene FTX ali Alameda ali esteem, Three Arrows Capital itd.,«

Kot so poročali, je FTX objavil, da je v četrtek vložil tožbo za finančno stisko poglavja v Delawareju, kar je povzročilo zastoj svojemu odločnemu strelu, da bi vlagatelji popravili svojo bilanco stanja.Kritično je, da je FTX US, ameriška veja kripto alternativne družbe, poleg tega vključena v pritožbe, ne glede na trditve šibkega izvršnega direktorja, da se je njihova alternativna ameriška družba spremenila v lepo.

Michael Saylor pričakuje več regulatornega nadzoraKritično je, da Hoskinson v bistvu ni več najbolj bister, ki napoveduje poostren regulativni nadzor. Izvršni direktor podjetja Inclined Microstrategy Michael Saylor poleg tega verjame, da bo izpad FTX popolnoma pritegnil več regulativnega nadzora. Druga možnost je, da če bodo regulatorji preveč agresivno posegali v skladu z Implozija FTX, to je možno y škodi trgovini.

Druga možnost je, da bi Bitcoin bik trdil, da bi vodilna kriptovaluta in “peščica” drugega denarja zaslužili iz jame v FTX, saj bi se tako morda lahko znebili na tisoče neučinkovitih kriptovalut.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -