17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Ustanovitelj Cardano govori o Web3 in tolažbi Bitcoin na Binance Blockchain Week

- Advertisement -

»Takoj, ko preidete prejšnjo tolažbo Bitcoina, začnete jemati številne raznolike nasvete,« je v svojem slavnostnem govoru govoril o ustanovitelju Cardana Charles Hoskinson.

768 Celotni ogledi

56 Celotne delnice

Ustanovitelj Cardano Charles Hoskinson je imel slavnostni govor na prvi dan letošnjega Binance Blockchain Week, ki je potekal v Dubajskem svetovnem centru za izmenjavo v Združenih arabskih emiratih.

V nagovoru gledalcev je Hoskinson razčlenil svojo osrednjo besedo, da bi razpravljal o temah, ki ljubijo Bitcoin (BTC), Web3 in filozofijo, pri čemer je omenil teme, ljubezen do tega, kar se zgodi potem, ko soseska stavka naprej od tolažbe Bitcoina in v nasprotju s centralizacijo.

“Ko se verige blokov spreminjajo v bolj razvite in bolj učinkovite , moramo začeti sprejemati trdne in neprijetne filozofske odločitve.«Generalni direktor je postavil vprašanja o Web3 in kakšne so meje med decentralizacijo in regulacijo. »Na kateri točki ste zloglasni rob, kjer niste več decentralizirani? Nisi več arbiter zaupanja?” je Hoskinson zahteval gledalce, ki jih sestavljajo privrženci blockchaina s celega sveta.

»Takoj ko preidete prejšnjo tolažbo Bitcoina, začnete jesti veliko različnih nasvetov.«Ugotovil je, da odkar so regulatorji začeli pregledovati blockchain, vprašanja, ki pokvarijo vse naprave, v da zdaj zdaj ne biti pojem, da se so začeli tla. Možnosti so všeč »Na kateri točki razveljavimo transakcijo?« in “če lahko, na kateri točki bomo zamrznili vaša sredstva?” zdaj se pojavljajo v razpravah o blockchainu. “Verjel sem, da tega ne bomo končali v nobenem primeru,” je govoril o Hoskinsonu.

Razen tega je Hoskinson poudaril pomen specializacije za sposobnosti veriženja blokov in zdaj ne samo za dobiček. Poudaril je, da blockchain prinaša pravičnost in enakost vsaki osebi ter daje manjšim subjektom verjetnost boja.

“Takoj ko če si tukaj pošten, da proizvajaš denar, izgubiš vse težave, ki povzročajo posebne sposobnosti.” Povezano: Decentralizacija, DAO in v bistvu najsodobnejši pomisleki Web3

Čeprav je ustanovitelj Cardano narobe omenjal decentralizirane samoodvisne organizacije, je govoril o tem, da morajo ljudje požreti v zvezi z odločanje o pobudah blockchain. Opisal je prihodnost, kjer bodo DAO temelj Web3. “Če smo dejansko decentralizirani, moramo to ugotoviti sami,” je govoril o Hoskinsonu.

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -