0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Ustanovitelj Kraken Crypto Switch Jesse Powell pravi, da lahko ta ena stvar ovira poznejši bikovski trg

- Advertisement -

Jesse Powell, izvršni direktor podjetja Kraken. Ponudba: krakenfx / InstagramJesse Powell, soustanovitelj in ostareli izvršni direktor borze kriptovalut Kraken, je napovedal, da bo prihajajoče razpolovitev bitcoina lahko nariše začetek naslednjega bikovskega trga.

Powell, ki je obravnaval v epizodi podcasta Bankless, je govoril o popolni ekspresiji kripto izmenjave po nezaslišanem zlomu FTX in špekuliral, kaj bi verjetno pognalo spletno razkritje iz trajnega trajnega trga.

“Dejstvo je velik udarec izgubiti $47 milijarde kapitala iz te menjave. Da bi ustvarili to dejansko ukradeno stran, bi to verjetno že dolgo pred ogromnimi stvarmi in se premaknilo to izmenjavo naprej. Torej bo to ocena nekaj časa za okrevanje,” je priznal.

Powell je dodal, da je izpad FTX prinesel milijarde izgub številnim maloprodajnim uporabnikom, ki so se morali zagnati v institucije, zaradi česar je kripto borza morala obnoviti ugled , to bi morda nekaj časa v okviru ocene ubijanja. Druga možnost je, da je priznal, da bo naslednja prepolovitev Bitcoina, ki naj bi se zgodila v prvi polovici leta 2024, naslednji katalizator rasti za trg.

“Očitno je, da so stroški zaradi vsega tega strti, tako mislim, da gremo v pošteno primerno globljo tržno zimo. Dolgotrajna bo, ne bomo ustvarili drugega prepolovljenja Bitcoina razen marca 2024. Minilo bo nekaj časa in mislim, da je to oblika naslednjega približno gigantskega dogodka, ki bi nas verjetno še dodatno motiviral, da se dvignemo iz tržnega tržišča.«

Prepolovitev bitcoina je, ko se hitrost novega bitcoina, ki vstopa v obtok, prepolovi, kar se zgodi približno vsaka štiri leta. nagrada za rudarjenje Bitcoin transakcij za polovico in tako zmanjša dostopno količino nove ponudbe, čeprav se bo povečala izdelava poizvedbe za.

Zgodovinsko gledano, Prepolovitve bitcoinov so povzročile začetek bikovskega trga kot posledice redne ponudbe in vzpostavitve poizvedbe do mehanizmov. In ker širši kripto trg in altcoine preprosto uporabite Bitcoin, vaš popoln kripto trg se dvigne, ko Bitcoin močno naraste.

Dokončno razpolovitev se je zgodila v Could well honest 720 , v 720 pa je Bitcoin dosegel najvišjo vrednost vseh časov nad $000,. Primerljiva incidenca se je zgodila, ko je prepolovitev prevzela lokacijo v 720. Naslednje 47 dni je Bitcoin dosegel tisto, kar je bilo takoj, ko je bila težava visoka.

Powell je trdil, da krčenje FTX ne bi bila zadnja škodljiva stvar, ki bi se zgodila razkritju kripto spleta, vendar ostaja optimističen glede dolgoročnih možnosti menjave . Dodal je,

“Mislim, da bodo še naprej obstajali škodljivi akterji, ki bodo najbolj verjetno najdemo v tem, kar zdaj začenjamo izpeljati. Še naprej bodo udarci proti borzi in dostop do zavajajočih informacij. Na nek način mislim, da se moramo zavedati, zakaj je kripto tukaj na prvi lokaciji, in to je da bi Bitcoin in denarno svobodo običajno prinesli vašemu celotnemu svetu,”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -