9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Ustanovitelj Lune Produce Kwon ni v Singapurju, policija govori po tem, ko je južnokorejsko sodišče sestavilo njegov nalog za aretacijo

- Advertisement -

Ustanovitelj podjetja Terraform Labs Produce Kwon je nikoli več v Singapurju, glas lokalne policije. Obtožen goljufije po propadu kriptovalut luna in terrausd je bistvenega pomena v Južni Koreji, potem ko je sodna dvorana izdala nalog za njegovo aretacijo. Kwon pa vztraja, da nikoli več ni “na udaru.”

Policija govori, da Kwon ni v Singapurju Singapurska policija (SPF) je domnevno izjavila dne V soboto, ko ustanovitelj podjetja Terraform Labs Kwon Produce-hyung, ki se običajno imenuje Produce Kwon, zaenkrat ni več v metropolis-direct. V elektronskem odgovoru na poizvedbo AFP je policija izjavila:

Produce Kwon je zaenkrat ni več v Singapurju. SPF bo pomagal Korean Nationwide Police Company (KNPA) na določeni ravni obsega naše domače zakonodaje in svetovnih obveznosti.

Kwon je na Twitterju vedno znova nakazal, da je bil v Singapurju. Po singapurskem časopisu Straits Cases je njegovo delo omogočilo neposredno v metropoli, da je bila ta zmogljivost izključena 7. decembra.

Zadnji teden je tiskovni predstavnik južnokorejskih tožilcev izjavil, da so ga aretirali. v mislih so bili izdani nalogi za nas šest, poleg Kwona, ob upoštevanju, da ustanovitelj Terraform Labs prebiva v Singapurju. Kwon je obtožen goljufije po propadu kriptovalute luna (zdaj znane kot luna primary (LUNC)) in stablecoin terrausd (UST). Prav tako naj bi državno ministrstvo za zunanje zadeve načrtovalo preklicati njegov potni list.

Znotraj ZDA Securities and Replace Price (SEC) prav tako menda preiskuje Terraform Labs in propad stablecoina UST. V približno nedavnih intervjujih je Kwon izjavil, da je bil “uničen”, ko je njegova kripto misija propadla.

V soboto je Kwon svojo nevarnost orisal v nizu tvitov. Vztrajal je:

Nisem več ‘na udaru’ ali ostali povezani – za nobeno vladno agencijo, ki ima izkazana strast do stikov, smo v tesnem sodelovanju in nimamo v mislih ostalega za zaslone.

»Smo na neki ravni, da se branimo v več kot eni pristojnosti – v mislih imamo, da se držimo resno visoke meje integritete in se veselimo razjasnitve resnice v naslednjih nekaj mesecih,« je zapisal v še en tvit.

Proizvajalec, ki ga posedujete Proizvajalec Kwon je na udaru? Omogočite nam, da to vemo v spodnjem razdelku za povratne informacije.


Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je v varnosti bitcoinov, sistemih začetnega vira, rezultati skupnosti in presečišču med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj priročen za informativne aplikacije. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k nasvetu za krajo ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi več investicijskih, davčnih, podobno mislečih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti ustvarjalec nista kriva, danes ali ne več, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali se domneva, da bo nastala zaradi ali v povezavi z izvajanjem ali zanašanjem na kateri koli protest, blago ali storitve, o katerih govori ta članek. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -