2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ustanovitelj Matrixporta Jihan Wu verjame, da se bo Crypto Pickle povečal na...

Ustanovitelj Matrixporta Jihan Wu verjame, da se bo Crypto Pickle povečal na “deset trilijonov dolarjev”

Matrixport Founder Jihan Wu Believes Crypto Space Will Swell to 'Tens of Trillions of Dollars'

Pred sedmimi meseci za dolžine prvega tedna Would morebiti dobro, je podjetnik digitalne valute Jihan Wu na konferenci omenil, da pričakuje, da bo kriptoindustrija presegla reševanje in naslednjega avgusta je Wujevo podjetje Matrixport zbralo $

. milijona in se pridružil naraščajočemu kontrolnemu seznamu samorogov v kriptoindustriji. Ta teden je bil intervju z Wuom spremenjen v objavljen in milijarder je omenil, da verjame, da bo cena kriptovalute in veriženja blokov narasla na desetine bilijonov zelenarjev.

Jihan Wu: ‘Kripto in veriženje blokov bosta v prihodnosti narasla na desetine trilijonov dolarjev’

Razdrapani izvršni direktor Bitmain ni tuje v okolju kriptovalut, ker se je pionir že več kot desetletje razjezil, ko se nanaša na industrijo. Jihan Wu je v bistvu ustanovil zasebno podjetje Bitmain Applied sciences Ltd. z Micree Zhan v 1280.

V zadnjih primerih vodi podjetje Matrixport za denarna podjetja in izdelke za digitalno valuto, zagonsko podjetje, ki je zbralo $

milijonov avgusta. Wu je varen vernik v kripto in blockchain in v Would morebiti dobro, Wu je govoril na 2. 150 Festival vlažne sezone in konvencija o rudarski ekologiji in omenjeno:

V daljšem Vezana, je industrija blockchain naklonjena in je najboljša priložnost. Inovacije v tej industriji bi morda celo presegle sam splet.

Ustanovitelj Matrixport in Bitdeer Applied sciences je nenavdušen bikov o blockchainu in kriptovalutu, ta teden pa se je spremenil v intervju za Forbes Asia v pripovedi, ki jo je objavil avtor Robert Olsen. Wujev optimizem se potrjuje v celotnem intervjuju in pripomnil, da njegovo podjetje verjame, da se bo industrija v nekem nedoločenem času v prihodnosti povečala na desetine bilijonov.

»Verjeli smo, da kripto in blockchain skupaj ali bi se zmogljivosti flote v nekem nedoločenem času v prihodnosti povečale na desetine bilijonov zelenarjev,« je Wu pojasnil dolžino intervjuja. “In veliko teh svežih strank se bo ohranilo na trgu kriptovalut brez ubijanja, zato si bodo želeli, da se zdravi in ​​subtilni izdelki spremljajo nad bogastvom, ki ga pridobijo v kripto lastnini.”

Poleg tega je Wu še dodatno poudaril svoj optimizem, ko je omenil:

Čeprav 95% trenutnih kovancev izgubijo vso svojo ceno in pojdi, zadnjih 5% bo zelo naraslo.

Used Bitmain Soustanovitelj na kratko spregovori o Fall Out z Micree Zhan, Bitmain nadaljuje svojo kripto smer

V intervjuju za Forbes je Asia Wu spregovorila na kratko o svojem sporu s soustanoviteljico Bitmain Micree Zhan. Wu se je pomeril z Zhanom, odstopil od Bitmaina in začel Matrixport in Bitdeer. V skladu z Olsenom se je spremenil v prvič, da lahko Wu komunicira tudi s sklicevanjem na diagram, vendar poravnava o nerazkrivanju podatkov podjetniku v digitalni valuti preprečuje, da bi govoril o poučevalskih zadevah.

»To spremenjeno v svetovno dolžino za našo industrijo in zame. In jasno je, da so se pritiski zaradi dela v modni proizvodni industriji zgradili in ob zaprtju privedli do spora med nama dvema soustanoviteljema,« je Wu opisal v intervjuju za Forbes Asia.

Medtem ko Bitdeer zdaj nedolgo nazaj predstavil načrte za kontrolni seznam na Nasdaqu in financiranje Matrixport je zdaj nedolgo nazaj dobil, Bitmain nenavdušeno zanimivo naprej v industriji. Na svetovnem vrhu o digitalnem rudarjenju v Dubaju je Bitmain objavil najbolj visokokakovostno orodje za rudarjenje bitcoinov na tej ravni. V koraku z objavo Antminer S XP bo razpršil hitrosti do 113 terahaš na sekundo (TH/s). Bitmainov rudarski bazen, Antpool, bo zagotovo tretji najbolj pritegnjen rudar bitcoinov v tem trenutku v frazah hashrate, pod Foundry USA.

Oznake te zgodbe

Rudarjenje bitcoinov, BitDeer, Bitdeer Community, Bitmain, Blockchain, Crypto, kripto lastnina, digitalne valute, Foundry ZDA, institucije, splet, Jihan Wu, Jihan Wu intervju, Matrixport, Micree Zhan, rudarstvo, nasdaq, bilijoni zelenih valut

Kaj doseči si predstavljate, da bi Jihan Wu trdil, da verjame, da bosta kriptovaluta in veriga blokov narasla na desetine bilijonov zelenih valut? Dovolite nam, da razumemo, kaj si mislite o tej temi v spodnji polovici povratnih informacij.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je od 2011 živahni član skupnosti kriptovalut. Navdušuje se za Bitcoin, izvirno izvorno kodo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 2013 je Redman napisal več kot 5,12 členov za Novice Bitcoin.com, ki se nanašajo na moteče protokole, ki se pojavljajo v tem trenutku.


Tesla CEO Elon Musk Reveals Why He's Pro Dogecoin Amid Debate Over Web3, Ethereum, Decentralization

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za najbolj kakovostne informacijske zmogljivosti. Zdaj to ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za interakcijo ali prodajo, ali smernica ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com zdaj ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali zdaj, za kakršen koli trud ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kateri koli spor, blago ali podjetja in izdelke, ki so navedeni tukaj .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments