0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ustanovitelj medijske družbe, osredotočene na Afriko, poziva vlade celin, naj sprejmejo kripto

Ustanovitelj medijske družbe, osredotočene na Afriko, poziva vlade celin, naj sprejmejo kripto

Ustanovitelj Afrike medijsko in investicijsko podjetje Footprint to Africa, Osita Oparaugo, je pozvalo vlade na celini, naj sprejmejo kriptovalute.

Afrika ne sme biti zaostala

Osita Oparaugo, ustanoviteljica Footprint to Africa, je trdila, da bi pravočasno sprejemanje kriptovalut s strani afriških vlad koristilo obetom za rast celine. V svojih pripombah, ki jih je objavil Vanguard, je Oparaugo, ki je bil sogostitelj dogodka decentraliziranih financ (defi) v Nigeriji, predlagal, da si afriške države ne morejo privoščiti, da bi zaostajale, ko gre za kriptovalute.

Po ugotovitvi vpliva kriptovalut in blockchaina na globalne finance je Oparaugo pojasnil, zakaj se morajo afriške vlade hitro vključiti. Rekel je:

Kriptovalute in digitalni denar bosta sčasoma združila svet in prej ko ga bodo afriške vlade sprejele, bolje bo za rast celine. Afrika si ne more privoščiti dohitevanja tehnologije blockchain; to je prihodnost.

Za podkrepitev svoje napovedi o prihodnosti financ je Oparaugo uporabil nedavno objavo Twitterja, da bo omogočiti uporabnikom, da si na primer napitnine v bitcoinih. Ustanovitelj Footprint to Africa se je skliceval tudi na pripombe, ki jih je v preteklosti dal ameriški milijarder Mark Cuban. V teh komentarjih je Kuban izrazil prepričanje, da bi defi predstavljal izziv za tradicionalne banke.

Kljub zagovarjanju in prošnjam posameznikov, ki podpirajo kriptovalute, kot je Oparaugo, se afriške vlade še naprej izogibajo kriptovalutam. . Nekaj ​​​​držav, ki so sprejele blockchain, se je namesto tega odločilo ustvariti digitalne valute centralne banke.

Ali se strinjate z Oparaugovo napovedjo o prihodnosti financ? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem razdelku za komentarje.

Games Coins, Defi Tokens, Metaverse Assets Rise Above Market Downturn With Double-Digit Gains

Games Coins, Defi Tokens, Metaverse Assets Rise Above Market Downturn With Double-Digit Gains

Games Coins, Defi Tokens, Metaverse Assets Rise Above Market Downturn With Double-Digit Gains

Games Coins, Defi Tokens, Metaverse Assets Rise Above Market Downturn With Double-Digit Gains

Games Coins, Defi Tokens, Metaverse Assets Rise Above Market Downturn With Double-Digit Gains Games Coins, Defi Tokens, Metaverse Assets Rise Above Market Downturn With Double-Digit Gains

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

1953459775

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments