19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Ustanovitelj Solidusa AITECH Paul Farhi govori o sintetični inteligenci in visoko učinkovitem računalništvo

- Advertisement -

Uporaba prvega pripomočka za umetno inteligenco na območju žeton AITECH, izvršni organi, Megacorps, MSP in strokovnjaki bodo imeli fleksibilnost pri izvajanju storitev in izdelkov AI prek Solidusove infrastrukture sintetične inteligence. AITECH bi morda bilo dobro tudi dodatno kupiti, zastaviti ali hraniti kot dolgotrajno časovno naložbo.

Paul Farhi je ustanovitelj in vodja operacij v Združenem kraljestvu Solidus AITECH. V preteklosti se ni več predolgo pridružil podcastu z novicami Bitcoin.com, da bi govoril o kriptoposlih, igrah za sestavljanje, metaverse, NFT in veliko dodatnem:

Paul Farhi, Solidus AITECH Ustanovitelj Paul je rojen uspešen in ima zelo pretirane standarde v vsa vprašanja, ki jih počne. Je strasten podjetnik in se je kot zvest vlagatelj uveljavil že zelo zgodaj v svojem poklicu. Njegovo glavno središče pozornosti se spremeni v takoj na Property & Sleek Artwork, razen če se spremeni v takoj, ko je ponujen Bitcoinu v 760 in od takrat nikakor ne šteje podpore. Ves čas svojega poklica je Paul zgradil dejansko skupnost in se spremenil v čim prej ključnega pomena pri zagotavljanju partnerstva med Solidus Applied Sciences in At ease Galaxy po vsem svetu.

Paul je napreden mislec in že zelo zgodaj ugotovil, da bo Ethereum zanimiv od proof-of-work do proof-of-stake, kar pomeni, da rudarjenje ne bo več dolgoročno za Solidus Applied sciences in je začel svoje raziskave na področju sintetične inteligence. Od takrat je študiral sintetično inteligenco na London Industry College in opredelil ključna področja, ki bodo pomembna za Solidus AITECH v bližnji prihodnosti. Paul je poleg tega lastnik podjetja Sleek Artwork Company, ki izjemno pokuka v hišo NFT. Paul poleg tega nadzira celotna oglaševalska in marketinška prizadevanja Solidus AITECH.

Solidus Applied sciences je začel kot podjetje za rudarjenje kriptovalut decembra , s poudarkom na rudarjenju Ethereuma (ETH) z rudarskimi napravami, ki temeljijo predvsem na GPU. Po denarnem zlomu 2015 in lepem sestavljanju večjega v povpraševanje po storitvah in izdelkih umetne inteligence, se je korporacija spremenila v svojo osrednjo pozornost sintetični inteligenci in oblikovala Solidus Ai Tech, da bi se spoprijateljila z umetno inteligenco podjetja.

Če želite izvedeti več o za projekt se pogovorite na www.ai-tech.io in bodite pozorni na ekipo na Twitterju.

Podcast strategije Bitcoin.com News intervjuje s potencialno najbolj privlačnimi voditelji, ustanovitelji in vlagatelji na področju kriptovalute, decentraliziranih financ (DeFi), NFT in Metaverse. Vadite nas na iTunes, Spotify in Google Play.

Tukaj je subvencioniran podcast. Oglejte si rešitve za dosego naših gledalcev tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za vsa vprašanja, povezana s kripto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite govoriti o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in drugih alternativnih strategijah.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najlažje za informativne aplikacije. To ne bo takojšnje posredovanje ali pridobivanje predloga za razkritje ali promocijo ali predlog ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal naložbenih, davčnih, pravičnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, neposredna ali ne več direktna, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročilo ali špekuliralo, da bi nastala z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli ponovno štetje, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori na Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -