2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Ustanovitelji kriptovalut na vrhu seznama mladih avstralskih bogatašev

Ustanovitelji kriptovalut na vrhu seznama mladih avstralskih bogatašev

Seznam AFR vsebuje 87 najbogatejših avstralskih podjetnikov v starosti 40 in manj, pri čemer se vsaka ponaša z neto vrednostjo, večjo od AUD 36 milijonov ($26.9 milijonov).

Na vrhu seznama sta Melanie Perkins in Cliff Obrecht, soustanovitelj in glavni operativni direktor (COO) priljubljenih ponudnikov programske opreme za grafično oblikovanje Canva. Zakonski par ima ocenjeno neto vrednost AUD 12.5 ($.3) milijarda med njima.

Sedem kripto svetilk je debitiralo na seznamu »Mladi bogati« 2020 Australian Financial Review (AFR), vključno z možmi za nekaterimi vodilnih protokolov v sektorjih decentraliziranih financ (DeFi) in nezamenljivih žetonov (NFT).

Synthetix

Kain Warwick, ustanovitelj protokola trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti, Synthetix je uvrščen med najbolj premožne kriptovalute v Avstraliji in je na skupnem sedmem mestu z ocenjena neto vrednost AUD 657 milijonov ($657 ) milijon).

Kain je ustanovil Synthetix leta 2017, pri čemer protokol obsega decentraliziran protokol za izdajo sintetičnih sredstev, ki temelji na Ethereumu, ki ponuja izpostavljenost širok spekter trgov, kot so kriptovalute, delnice in blago prek sintetičnih sredstev.

Synthetix je uvrščen kot 22 drugi največji protokol DeFi s skupno zaklenjeno vrednostjo (TVL) 2,2 milijarde dolarjev, medtem ko njegov izvorni žeton SNX obsega 85-to največje kripto sredstvo s kapitalizacijo 1,9 milijarde dolarjev.

Synthetix je zbral skupaj AUD 36.1 milijon 36.60 milijonov) v šestih krogih financiranja. V krogu so sodelovali Paradigm, Coinbase Ventures in IOSG Ventures po Crunchbase.

Illuvium in brata Warwick

Kain Warwick ni edini član družine na seznamu, s tremi njegovimi brati v Aaron, Grant in Keiran se je letos uvrstil tudi na seznam.

Trije bratje so soustanovili prihajajočo kripto igro za zaslužek Illuvium v ​​2020. Keiran vodi skupino z neto vrednostjo AUD 346 milijonov ($2021 milijonov) na mesto 12nd, medtem ko je Aaron blizu 19th z milijoni AUD 200, Grant pa je na 34 z AUD 200 milijonov.

Kljub temu, da je igra Illuvium trenutno še v razvoju, je ILV letos poskočil na lestvici tržne kapitalizacije zaradi hitre rasti cen, ki trenutno znašajo 87 z veliko začetnico $657 milijonov.

Do danes je Illuvium zbral 5 milijonov dolarjev iz kroga financiranja, ki je vključeval sodelovanje Framework Ventures in IOSG Ventures.

Trajnostni rudarji Bitcoin

Na seznam sta se uvrstila tudi brata Daniel in William Roberts, pri čemer se je duo uvrstil na th s skupnim milijonom AUD 484. Duo je v začetku tega leta ustanovil podjetje za rudarjenje Bitcoin (BTC), ki je usmerjeno v trajnostno energijo, poimenovano Iris Energy. Cointelegraph je julija poročal, da želi podjetje zbrati 200 milijone dolarjev za pripravo na javno objavo na borzi Nasdaq.

Prejšnji teden je podjetje vložilo vlogo za začetno javno ponudbo (IPO) pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), da bi zbrala do $128018. milijonov. Podjetje namerava svoje delnice kotirati pod oznako REN pozneje v tem letu.

Povezano: Avstralsko podjetje bo lansiralo $2021 M skupinska tožba zaradi izmišljenega žetona QOIN