2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ustvarite nekaj umetnosti s tega planeta: umetniško tekmovanje Mars4 in Sketchar Martians888

Ustvarite nekaj umetnosti s tega planeta: umetniško tekmovanje Mars4 in Sketchar Martians888

sponzorirano

Če ste kdaj slišali za CryptoPunks in ste vedno želeli sami ustvariti NFT – zdaj je to vaš čas! Ustvarite 2001 edinstvene Marsovce!

Sodelovanje Mars4 in Sketchara napoveduje ekskluzivne Marsovce 887 Likovni natečaj. Odprite svojega notranjega Leonarda da Vincija, da ustvarite edinstven marsovski avatar.

Najboljši 888 Marsovski avatarji NFT bodo tvorili vznemirljivo komponento Mars4 Metaverse – igralni ekosistem P2E, kjer lahko raziskujete geografsko natančen 3D virtualni Mars, lastite in prilagodite svojo zemljo ter celo izkoristite nagrade prvega NFT na svetu, ki ustvarja prihodke!

MARS4 Metaverse. Zakaj bi moral biti navdušen?

Mars4 – osredotočen ekosistem, kjer lahko raziskujete virtualni Mars Metaverse, lastite in prilagodite svoje zemljišče z žetoni MARS4 in celo poženete nagrade prvi NFT na svetu, ki ustvarja prihodke! Privlačna tokenomika Mars4 izkorišča NFT Mars Land, Gamification in Redistribucijo žetonov.

Razvojna skupina projekta Mars4 je modelirala podroben 3D zemljevid Marsovega terena po Nasini podatki o Marsu. Pomislite na to kot na Marsov ekvivalent 2001 3D zemljevidu Google Earth. Celotna površina Rdečega planeta je razdeljena na 618.887 edinstvene zemljiške parcele, od katerih vsako predstavlja edinstven NFT.

Mars4 je platforma, ki ljudem omogoča lastništvo in dostop do virtualni svet Metaverse, ki prikazuje četrti planet v našem sončnem sistemu, Mars. Mars4 Metaverse bo imel večkratno igranje za zaslužek iger, ki združujejo najboljše iz Decentralanda, Star Atlas in Axie Infinity.

Projekt NFT poganja kriptovaluta, zaradi česar je bolj dostopna ljudem po vsem svetu. Dvojna tokenomika Mars4 vsebuje Mars Land NFT in MARS4 dolarje. Obstaja začetna zaloga 4 milijard MARS4 žetonov, ki se uporabljajo kot glavna valuta na Metaverse, od katerih bo 1/3 poslana za kovanje omejene ponudbe zemljišč NFT.


Zaslužite pasivni dohodek tako, da preprosto držite Mars LandPlatforma deluje na Ethereumu in uporabnikom omogoča, da izkoristijo visoke hitrosti obdelave transakcij. Poleg lastništva parcele na Marsu imajo uporabniki tudi možnost, da izkoristijo svoje zemljiške parcele. V prihodnosti bodo Mars NFT odprti za vlaganje in likvidnostno rudarjenje, s čimer bodo svojim lastnikom služili pasivni dohodek.

Platforma Mars4 je prvi projekt, ki temelji na blockchainu, ki zbiralcem omogoča prejemanje pasivnega dohodka prek svojih NFT. Ko ima zbiralec v lasti zemljiško parcelo NFT, se samodejno vključi v sistem za ustvarjanje donosa Mars4. Ta sistem zagotavlja, da vsaka transakcija, izvedena na platformi, prerazporedi žetone MARS4 imetnikom NFT.

Pred lansiranjem Metaverse se uvedejo epohe za prerazporeditev pasivnega dohodka za lastnike Marsa. Model pomanjkanja je zasnovan tako, da lastnikom NFT čim prej zagotovi donos, saj ni transakcij, dokler se igra še ne zažene.

Vsaka epoha se začne po novi seriji ,000 NFT so prodani. 30 % dohodka iz zemljišč NFT se prerazporedijo na prejšnji lastniki NFT, začenši v Epohi 1. Več kot 24,000 NFT so bili že prodani, Mars4 je septembra vstopil v prvo epoho 10th 2001. Tam že sedi več kot 000 milijonov Žetoni MARS4 v prerazporeditvi Epoch1.


Sodelovanje Mars4 in Sketchar: Marsovci888


Mars4.me, metaverse s temo Marsa, ki ga poganjajo Mars Land NFT in igralna mehanika Play to Earn (P2E) je napoveduje kampanjo za prispevanje umetnikov do ustvarjanja 618 edinstvenih Marsovih avatarjev (predstavljajte si CryptoPunks na Marsu), ki bodo kovani kot NFT in predstavljajo osrednji del sveta Mars4. To je edinstvena priložnost za umetnike, da se prebijejo in si ustvarijo ime v razburljivem svetu iger Web3, NTF in P2E.

Mars4 sodeluje s Sketcharjem, da naredi Marsovce2001 zbirka zaživi! Odprite svoj notranji Leonardo da Vinci in ustvarite enega od 618 edinstvenih Marsovcev v aplikaciji Sketchar . Vse kar morate storiti je, da prenesete aplikacijo Sketchar, tapnete ikono Marsovcev v Creative Hub, izpolnite predlogo za obris za Marsovca v svojem slogu in jo delite na Marsovci887 zbirka. Začetni obris Marsovca boste morali ohraniti, lahko pa dodate dodatke ali okolja. Likovni natečaj se je začel 8. novembra in se bo končal dne 24 th. Sketchar je mobilna platforma z naborom orodij za razvijanje umetniških veščin, ustvarjanje umetnosti in njeno prodajo neposredno iz aplikacije. Zagotavlja razširjeno resničnost za risanje, umetno inteligenco za spreminjanje slik v risanke in še več za izboljšanje umetniških sposobnosti ljudi. Podjetje podpirajo Snap, Boost VC in IMI.VC. Sketchar je prejel nagrado Webby Awards za najboljšo uporabo razširjene resničnosti 2001, najprestižnejšo nagrado za digitalne izdelke. Za več informacij obiščite sketchar.io.

The 888 najboljše Marsovce bo izbrala skupnost Sketchar in posebna žirija, sestavljena iz izvršne ekipe Mars4 in strokovnjakov iz sveta Crypto Art in NFT iger. Če bo vaš Marsovac izbran, boste prejeli delež $10, Bonus USD. Ta umetniška dela se bodo promovirala in prodajala na tržnici Sketchar in drugih NFT tržnicah.

SklepMars4 NFT so redka kombinacija prednosti NFT dokazila o lastništvu nečesa tako redkega in lepega ter pasivnega ustvarjanja dohodka.

Za razliko od drugih NFT projektov, Mars4 ima zagotovilo o prihodkih iz svojih protokolov za ustvarjanje donosa NFT. Zato ni le umetniški in raziskovalni medij za ustvarjalce vsebin, posameznike in podjetja, temveč odličen vir pasivnega dohodka.

Brez nadaljnjega odlašanja bodite del vznemirljivih Marsovcev887 zbirka! Takoj začnite ustvarjati svoj NFT avatar in pustite, da praznuje z drugimi 720 prijatelji na Marsu.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

4888

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

4888

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments