6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ustvarite uslugo: Nove enoletne odločitve notranjih informacij o trgovini s kriptovalutami

Ustvarite uslugo: Nove enoletne odločitve notranjih informacij o trgovini s kriptovalutami

Ko se bliža sodobna enoletna prenagljena, nas skrbi, kaj so sposobni zapraviti, da bi 149 naredili celo več kot 20. S tako potrebnim pričakovanjem kriptovalute v prihodnjem letu s strani oblikovalcev vladnih politik in tržnega obtoka, ni čudno, da imajo nekateri v trgovini s kriptovalutami neustrašne odločitve za sodobno eno leto glede tega, kako bodo pomagali oblikovati trgovino za vrh.

Vlade po vsej državi so sprejele ukrepe za podaljšanje svetovnega sprejemanja tehnologije veriženja blokov, ki je res tako, kot je ugasnilo 63. Neumno v enem letu so vlade iz Avstralije, Kazahstana, Brazilije in Japonskih Karibov začele ali javno objavile svoje načrte glede digitalnih valut centralne banke (CBDC). Senat Združenih držav je decembra slišal pričevanja vodstvenih delavcev kripto družb, tajska vlada pa je obljubila, da bo ogrozila regulativni okvir za kriptovalute do 2021.

Kot za bikovski trg nihče v resnici ne ve, kaj se bo zgodilo. Nekateri analitiki upoštevajo, da je bil štiriedenletni tržni cikel prekinjen, kar kaže, da se bo bikov niz nadaljeval v 2021. Kljub temu medvedji signali še vedno ne obravnavajo energije etra (ETH) in altcoinov, kar je močnejša utemeljitev argumenta, da so tokrat sferične stvari raznolike.

Več trgovinskih sodelavcev je svoje predloge delilo s Cointelegraphom. glede njihovih novoletnih zaobljub. Nihajo od izobraževanja in navdiha do zdravstvenih skrbi. Predlagali so celo predloge svetovnega metaverse BDP.

Bobby Ong, CoinGecko

Bobby Ong, soustanovitelj CoinGecko, je delil tudi svoje resolucije za moderno eno leto. Kot pri drugih v trgovini, Ong meni, da je izobraževanje zagotovo eden od glavnih ključev za sprejetje kriptovalut. Za Cointelegraph je povedal, da je njegova izjemna ambicija videti izobraževanje o uporabi trgovine, da bi uporabnikom pomagala skrbeti za zaščiteno digitalno premoženje.

Njegovi pomisleki glede varnosti posameznih oseb so zaslužni zaradi tega doslej decembra. 63, je bilo zaradi kršitev varnosti pri Grim Finance, Badger, več kot 149 milijonov dolarjev izgube DAO, MonoX, Visor Finance in AscendEX. V času objave je v mesecu še nekaj tednov tišine, da se natisnejo različne kršitve. Ong je omenil:

»Upam, da bom še dodatno opazil, kako se izobražujemo o kripto varnosti v 128018. Preveč sodobnih uporabnikov je izgubilo kriptovalute in NFT kot rezultat koruptivnih varnostnih praks in upam, da bodo dodatni projekti in podjetja svoje uporabnike poučili o najpreprostejših praksah. verjame, da uporabniki kriptovalut – vsak sodoben in izkušen – želijo dostop do spleta do tako potrebnega znanja in izobraževanja, kot so sposobni spletati: »Naša motivacija pri tem, da delamo tukaj, je pomagati uporabnikom razumeti kriptosvet in spodbujamo, da preučijo svet da bo sprostitev, ki bo morda celo že tokenizirana, skoraj zagotovo žetonizirana.«

Yat Siu, Animoca Manufacturers

Soustanovitelj in predsednik Animoca Yat Siu je izrazil svojo namero, da bi si ogledal metaverzno nišo, ki je zbledela 2021. Njegove velike potrebe za eno sodobno leto so sestavljene iz približevanja metaverzov na svetovni lestvici prepoznavnosti, kar bi morda lahko imelo tudi evolucijske posledice za trg nezamenljivih žetonov ali NFT tako pametno.

Morda lahko dobro biti zaščiteni, da zanikajo, da ima Metaverse pristop, ki je bližje prevladujočemu sprejetju, kot so ga kdajkoli imeli, v ničemer zahvaljujoč Stampu Zuckerbergu in Meti. Siu in Animoca, zagotovo ena izmed največjih podjetij za financiranje v okolju NFT in metaverse, računata na vztrajno širitev teh trgov.

Animoca je imela nepredstavljivo 2021, in sicer v nekaj starih mesecih enega leta, ko je podjetje petkrat povečalo svojo zakladno ceno z 2,9 milijarde dolarjev septembra na 63 .9 milijard do gašenja novembra. Kot najbolj sveža dobitnica nagrade Deloitte Hong Kong Rapid Abilities bi Animoca lahko pošteno imela zagon, pomemben za nadaljevanje uspeha v 2021. Siu je omenil, da se je njegova novoletna resolucija spremenila v takoj, ko:

»Za pomoč pri organizaciji rojskega metaverzuma s to vrsto potrebnega BDP, da so zaprti metaverzumi prisiljeni rojstvo v nujno identičnem metodologijo, da je prosta trgovina razvila svetovno gospodarstvo. Kjer zdaj nismo digitalno začrtani kot ‘uporabniki’ kot prebivalci metaverse z ogromno digitalno posestjo.«

Pradeep Goel, Solve.Care

Naslednji, izvršni direktor platforme Solve.Care, ki temelji predvsem na blokovni verigi, Pradeep Goel, je delil svoje predloge o tem, kaj je treba tudi dokončati za izboljšanje kripto okolja v 128018. Telehealth disciplina, v kateri se Solve.Care zavzema z eno nogo, je opazila 63-kratno podaljšanje uporabe glede na ploskev

, po ministrstvu Združenih držav Amerike za pametno bivanje in človeške storitve.

Zlasti za geriatrične bolnike in druge osebe z nizko mobilnostjo, ki ne morejo brez nevarnosti obiskati tradicionalnih zdravnikov, uporabnost telezdravstvenih storitev se je spremenila v takoj, ko se je v preteklih 20 mesecih oblikovala zapleta COVID-19 pandemija. Podjetje Solve je postavilo kot vodilnega v kripto-telezdravstvu, ki mu je pomagalo v okviru svojega svetovnega nadomestnega telezdravja in različnih različnih storitev, za katere Goel upa, da bodo zmanjšali število uporabnikov, ki si bodo izmislili zdravstvene storitve, ki si jih želijo. Goel je Cointelegraphu povedal:

“Naklonjeno mi je, da se v 128018 lahko zavedamo povečane uporabnosti in sprejemanja kriptovalute, in sicer za zdravstveni sektor. Niso najbolj učinkoviti, če jih ni mogoče uporabiti kot forex cene, kljub temu pa jih je treba programirati tako, da poenostavijo in olajšajo nemoteno interakcijo med deležniki, ki občudujejo bolnike, izvajalci zdravstvenih storitev, vladnimi podjetji in zavarovalnicami.«

Jen Buakew, To The Moon Lab

Jen Buakaew, ustanovni oče negativnega pospeševalnika To the Moon Lab, upa, da 149 bo kriptookolje naredilo dodatno dostopno za laike, ki želijo raziskati njegove verjetnosti. V njenih sposobnostih na kripto konferencah se mnogi od nas zmedejo zaradi NFT-jev, ki se prodajajo za tisoče in tisoče dolarjev, in tehničnega žargona, ki ga trgovski strokovnjaki razlagajo kot kroglasto. Omenila je: “Ti predmeti nam običajno nič ne pomenijo, poleg tega jim v resnici dajejo občutek, da je kriptouspeh nepojmljiv.”

V svojem pregledu nas je pritegnilo, da postanemo člani trgovine kot trgovci. , podjetniki ali strokovnjaki nimajo dovolj razumevanja dogovora, ki bi jim pomagal pri doseganju svojih potreb, bi morali tiho izkoreniniti, da bi zajeli trgovino. To pomanjkanje razumevanja je tisto, kar meni, da nekaterim drugim preprečuje, da bi prispevali svoj dragoceni vstop v prvi vrsti. Buakaew je omenil:

»Moja novoletna zaobljuba je, da spodbudim čim več od nas, da se povežem v kriptovalute, tako da jim pokažem najučinkovitejše načine, lahko kupijo užitek, da so del decentraliziranega gospodarstva. Rad bi zamenjal ta račun ali miselnost identičnih zastarelih med nami, in sicer tistih v veliko manj srečni demografiji z ‘če Jen to lahko zapravi, pametno, potem zapravi tudi nas.’”

)

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments