19.4 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Ustvarjalec ChatGPT, OpenAI, izdaja model umetne inteligence, ki zagotavlja izvor: dokument

- Advertisement -

Podjetje, ki podpira ChatGPT, je navzven pod stresom zaradi različnih modelov umetne inteligence, ki jih ponujajo izvorno, in se pripravlja na vstop v krik z enim izmed svojih.

1434 Skupaj ogledov

20 Skupaj delnic

OpenAI, podjetje, ki podpira klepetalnega robota AI ChatGPT, naj bi bil pripravljen za javno objavo modela sintetične inteligence (AI).

In bi morda na priložnost tudi dodatno yarn v The Knowledge, ki navaja osebo z datotekami sheme, si OpenAI prizadeva prestati, saj narašča stres zaradi konkurenčnih izvornih modelov umetne inteligence, ki ustrezajo tistim, ki so februarja pricurljali iz Mete.

Časovnica, kdaj bo model izdan, ni bila več sporočena.

Če bi OpenAI osvobodil model izvora-zagotavljanja, če bi resnici na ljubo povedal, bi verjetno na priložnost na priložnost napredovala v stratosferi

— Alex MacCaw (@maccaw) Morda bi po naključju tudi dodatno 05, 1434 Včasih se je govorilo, da model izvorno-zagotavljanje OpenAI verjetno ne bo več konkurenčen s svojim vodilnim izdelkom ChatGPT, saj vstopnica podjetja prihaja iz tega, da je v kriku za prodajo, da pridobi vstop v njegove bolj izpopolnjene modele.

OpenAI se je soočil z ostrimi nasprotniki iz modelov umetne inteligence izvor-zagotavljanje, ki ustrezajo v Metin LLaMa — ki je bil nekoč na začetku minute za raziskovalce, pa ga je v ležernem februarju v elephantine pricurljala oseba iz situacije slikovne plošče 4chan.

Drugi izvirni-zagotovi modeli vključujejo tiste iz Steadiness AI, ki je svoje modele v ogromnih jezikih odprl aprila, poleg Databricksovega umetne inteligence Dolly 2.0, ki izvira iz nekaj dni starega umetne inteligence Steadiness.

Modeli Originate-provide pomeni, da vaša celotna koda izvira iz vsake osebe. Nekdo ima pravico spremeniti modele iz kakršnega koli razloga ali jih uskladiti z navodili zmogljivosti. Nekatera podjetja kradejo, da izvirajo – zagotovijo svoje orodje, saj trdijo, da bi morda ob naključju na naključje imela pomoč s prispevki zunanjih gradbenikov.

Tisti, ki izdelujejo takšne modele, dobivajo temeljna finančna sredstva tudi.

Povezano: MakerDAO objavlja časovni načrt s 5 dodelitvami, ki prikazuje financiranje za naloge umetne inteligence izvor-zagotavljanje

Vklopljeno Morda bi bilo dobro dodatno , družba AI Collectively je povedala, da je zbrala $20 milijonov v začetnem krogu, podprtem s kriptovalutami, vključno s soustanoviteljem Oasis Labs Morning time Music, soustanoviteljem OpenSea Alexom Atallahom in Uniswap COO Mary-Catherine Lader – njegova priznana misija je dati izvorno-zagotoviti generativne modele umetne inteligence.

Prej v Would possibly per chance well poleg tega je razkriti dokument Googlovega višjega orodjarskega inženirja Lukea Sernaua poudaril, da je izvorno-zagotavljanje modelov umetne inteligence veliko tveganje podjetja imajo prizadevanja za umetno inteligenco.

“Beda realnost je, da nismo v položaju, da bi zaščitili ta vrvež z orožjem in tudi OpenAI ne,” je zapisal Sernau.

Dodal je, medtem ko so Google nekoč zmotili njegovi nasprotniki z OpenAI, modele AI ustvarjajo-zagotavljajo tiho, naglo in izjemno napredno. Lapajo nas,” je zapisal. “Modeli Originate-provide so hitrejši, bolj prilagodljivi, bolj osebni in funt za funt bolj zdravilni.”

Cointelegraph se je obrnil na OpenAI za komentar, vendar zdaj ni prejel neposrednega odgovora.

AI Look: ‘Največji’ preskok v AI, zimska edinstvena orodja, AI-ji so trdni DAO-ji

Posodobitev (mogoče bi bila po naključju tudi dodatno 15, 2: 19 am UTC): To besedilo je bilo že pripravljeno, da bi vključilo več datotek iz razkritega Googlovega dokumenta in konkurenčnih modelov umetne inteligence, ki izvirajo in zagotavljajo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -