30.9 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Ustvarjalec Polkadota Gavin Wood predlaga 15. junija za prvo dražbo parašinov Kusama

Ustvarjalec Polkadota Gavin Wood predlaga 15. junija za prvo dražbo parašinov Kusama

Prva dražba parašinov v Kusami bi se lahko zgodila do sredine junija, če bi svet glasoval za nedavno objavljeni okvirni razpored.

7149 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Polkadot creator Gavin Wood proposes June 15 for first Kusama parachain auction

Ustvarjalec Polkadot in Kusama Gavin Wood je objavil okvirni urnik težko pričakovanih dražb slotov za parašain Kusama.

Glede na objavo v blogu, objavljeno v torek, se bo prvo mesto za dražbo parakainov odprlo junija 15 ob 00: pm po srednjeevropskem poletnem času.

V okvirnem razporedu bo, po odobritvi sveta Kusame in drugih zainteresiranih strani KSM, dražbo deklet, ki jo zaključi Junija 17, pri čemer se je ponudbeno obdobje nadaljevalo do junija 22.

Če Svet Kusama odobri časovni razpored, potem bi se lahko prvič pojavil zmagovalec dražbe slotov za parahaine do 11: sem junija 22. Nato se bo začela druga dražba slotov za parahaine uro pozneje, nadaljnje dražbe igralnih avtomatov pa bodo načrtovane v enotedenskih intervalih po Woodovi objavi.

Po prvih petih tedenskih dražbah je Wood priporočil premor za oceno učinkovitosti omrežja, preden se začne še en sklop petih dražb slotov za parahaine na podlagi prej omenjenega urnika.

Maja je Cointelegraph poročal, da je Kusama končno pripravljen gostiteljske parahajne. Po navedbah Wooda so razvijalci Kusame prepričani, da ni tehničnih ovir pri dražbi igralnih avtomatov ali uvajanju parakainov.

Te dražbe bodo določale, kateri paradežniki bodo dodani v relejsko verigo Kusama – kanarska mreža za Polkadot. Wood je podrobno opisal potrebo po vzpostavitvi parahajnov Kusama in dejal: “Kusama obstaja kot mreža kanadskih polkardov Polkadot in zato pomaga zaščititi Polkadot pred resnimi težavami, tako da omogoča čim daljšo funkcionalnost v naravi,” in dodal:

“Ker je količina zaščite, ki jo daje, na nek način sorazmerna s časom, ki je bil aktiven pred Polkadotom , obstaja jasen razlog za čimprejšnjo uporabo te logike v dobro Polkadota. “

Poroča se, da enotedenski dodatki za začetek postopka omogočajo skupnosti dovolj časa, da odvzame svoje Kusame (KSM) za financiranje avkcijskih ponudb.

Prejšnji članekHong Kong vključuje digitalno valuto centralne banke v strategijo fintech
Naslednji članekPasti za bike Ethereum? Cena ETH signalizira razčlenitev v primerjavi z Bitcoini

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments