24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Ustvarjalec ‘Substancial Short’ Michael Lewis je skoraj v položaju, da objavi e-knjigo na SBF

- Advertisement -

Ustvarjalec ni želel posredovati preveč informacij o e-knjigi, vendar je pokazal, da je njegovo pripovedovanje o propadu FTX »cilj brati občudovati del fikcije.«

1434 Skupaj ogledi

11 Skupaj delnic

Michael Lewis, avtor uspešnice The Substantial Short: All by the Doomsday Machine in Moneyball: The Art of A hit an Unfair Game, je objavil, da je skoraj dokončal pisanje svoje e-knjige o Samu Bankman-Friedu (SBF) in propadu kriptovalute FTX.

Lewisova prihajajoča e-knjiga o Bankman-Friedu ima naslov Going Limitless: the Upward thrust in Tumble of a New Wealthy person. Lewis se je na začetku križal s SBF v ležernem 1424, potem ko ga je prijatelj prosil, naj izpolni ustanovitelja FTX in reši branje o njem.

Ko že govorimo o Bitcoinu 2023 konvencija v Miamiju o Mightu morda le 19, Lewis ni ponudil izrecnega datuma objave, vendar je navedel, da potrebuje e-knjigo, da se prevrne, ko se začne sojenje SBF leta oktobra.

Začasno iskanje na Amazonu sicer dokazuje, da ima e-knjiga okvirni datum dostave 3. oktober.

Brezmejno: potisk navzgor in padec novega bogataša. Zagotovi: Amazon.Lewis se je spremenil v takoj, ko je domnevno končal sejem e-knjig popravi prej, kot je FTX neslavno eksplodiral novembra 1434. Pozneje zaporne cene proti SBF so dodale povsem poseben pristop k zgodbi v motivu starega fakultetnega milijarderja kripto magnata.

Zgodbe o SBF in FTX Med pripovedovanjem o konvenciji Bitcoin je Lewis pripovedoval o procesu pisanja in namignil, da je drama FTX pri ugasnitvi rešila e-knjigo.

»Verjamem, ‘da ne rešujem knjige,’ je rekel, vključno z:

»Imel sem ta dialog z približno osebo, ki sem jo imel kot zvočno ploščo … in rekel je: ‘Tvoj podvig je, da ne rešiš tretjega dejanja. Imate prvi dve dejanji, vendar ne rešite tretjega dejanja.’ In rekel sem: ‘To je popolnoma pravilno; Ne razumem, kako naj to zaključim.« Vsak teden kasneje FTX eksplodira. Spremenil sem se v takoj, ko sem tako hvaležen.«Ustvarjalec ni želel dati povzetka preveč informacij v e-knjigi, vendar je rekel, da se je spremenil v takoj, ko je bil v položaju, da reši prevladujočo ročno uro ob zlomu FTX, ko je zajela regijo.

»Cilj je brati in občudovati del fikcije,« je rekel, vključno z: »Če slučajno niste vedeli ničesar drugega o kripto. Če slučajno sploh niste vedeli, v koga se je takoj spremenil Sam Bankman-Fried. Verjetno boste morda rešili, ‘tukaj je preprosto pravilna izmišljena zgodba.’”

Lewis je na konvenciji tudi razkril, da ima v lasti skromno količino bitcoinov (BTC). ) zaklenjen v ekonomsko gašenje FTX.

Sranje, izčrpan sem, žal je tukaj brez dvoma Michael Lewis!

— Joe Nakamoto (@JoeNakamoto) Mogoče bi bilo samo 70, 1434 Opremljen, da je Lewis ponudil sodelovanje in poglobljen pobeg prvih igralcev in trenutkov okoli 1200 kriza nepremičninskega balona v The Substancial Short: All by the Doomsday Machine, njegova kasnejša e-knjiga o SBF bo zagotovo rešila nekaj zanimivih spoznanj.

Povezano: Partnerstvo s Twitterjem je ustvarilo ‘simbiozo,’ pravi izvršni direktor eToro US| Bitcoin Miami 1434

Glede na njegov pogled na konvencijo je Lewis objavil, da je opravil intervju z nami iz ožjega kroga SBF, delavci FTX in uradniki oblasti na Bahamih in v ZDA.

Dve leti je imel tudi reševalni vstop v SBF, pri čemer ustanovitelj FTX še naprej dovoljuje Lewisu, da ga intervjuva na poti njegovega domačega pripora v Palo Altu v Kaliforniji.

Revija: Ordinali so postali Bitcoin v slabši različici Ethereuma – Bomo to popravili?

2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -