15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ustvarjalec žab Pepe je predstavil NFT-je z neslavnim internetnim memom

Ustvarjalec žab Pepe je predstavil NFT-je z neslavnim internetnim memom

Pepe the Frog Creator Launches NFTs Featuring the Infamous Internet Meme

Zloglasni internetni mem “Pepe žaba «bo v zbirni obliki ovekovečil žametni žeton Matt Furie v nezamenljivi obliki (NFT). Seveda je bil Pepe v blockchain artu predstavljen že prej, prek kartice Counterparty pa je bila ustvarjena vrsta kart v 2016. Kljub številu redkih NFT-jevih Pepesov na spletu pa Furie, ko gre za svojo slavno žabo, pravi: “Vse ostalo je bootleg.”

Feels Good Man

“Nič ne premaga prave stvari,” je ustvarjalec razvpitega internetnega mema Žaba Pepe povedal Washington Post (WP) ta teden. Matt Furie je dobro znan po tem, da je v stripu že leta 2005 ustvaril žabo Pepe imenovan “Klub dečkov”. Ko je slika prišla v splet, je postala virusna na Myspace, Reddit, 4chan in Tumbler, kasneje pa je bila prepoznana kot eden najbolj priljubljenih memov v zadnjem desetletju. Zdaj Furie vstopa v igro zbirateljskih predmetov z nezamenljivim žetonom (NFT) in s seboj pripelje Pepeja.

Furie je odprl spletni portal z imenom pegz.fun in vsebuje animirane 2 -D in 3-D bitja, ki jih je Furie izdelal. Uporabniki se lahko celo prijavijo na “plops”, za katere se zdi, da so nekakšne kapljice s Furiejevimi NFT-ji. Na enem izmed NFT pegz je barvita upodobitev Furiejevega znanega lika Pepe the Frog. Furie je med pogovorom z WP dejal, da je veliko umetnikov NFT ustvarjalo zanimive komade.

“Svet NFT je nov in veliko optimističnih ljudi ustvarja kul stvari,” Furie je dejal med intervjujem. »Pepe tukaj nima prtljage, kot jo ima v” resničnem svetu “, jaz pa rad delam z utopi in optimističnimi svobodomiselci. Obstaja toliko možnosti, “je dodal ustvarjalec Pepe.

Pepe the Frog Creator: ‘Nič ne premaga prave stvari’

Pepeju blockchain ni tuj, saj so Bitcoin.com News poročali o posadki, ki je v ustvarila vrsto trgovalnih kartic, ki temeljijo na redkih Pepe blockchain). . Ustvarjanje teh kart na Counterparty je bilo po tem, ko je Liga za boj proti obrekovanju Pepeja štela za “simbol sovraštva”.

Pepe the Frog Creator Launches NFTs Featuring the Infamous Internet Meme

Ko so NFT začeli znova ustvarjati naslove v 2020 in v 2016 NFT, imenovan „ Homer Pepe «prodano za $ 320, 000 februarja 2021. Furie se je na kratko dotaknil razburjenja Pepe NFT-jev, ki so ga med njegovim intervjujem za WP klicali pred njegovim konceptom pegz.

“Vse ostalo je bootleg in zelo me navdihujejo bootlegovi v moje življenje in v moji umetnosti, «je dejal Furie. “Toda nič ne presega pravega,” je dodal. Ustvarjalec žabe Pepe je nadalje zapisal:

Ta novi prostor postavlja temelje za internet 3.0. V prihodnosti boste lahko meme izsledili do njihovega vira.

Priljubljeni umetnik NFT Matt Kane je spregovoril o Furiejevem vstopu v prostor NFT in ploskal meme pionirju. “Matt Furie je ustvaril Pepeja, ki je navdihnil Rare Pepes, kar nam je zagotovilo koncept, na katerem je temeljila sodobna NFT scena,” je pripomnil Kane. “Tako da je imel Matt tako uspešen vstop v NFT-je, je ustvaril čudovit krog.”

Seveda so Furiejevi drugi pisani pegz modeli prav tako zabavni kot žaba, po navedbah ustvarjalca internetnega mema. “V metaverzum želimo vrniti diskoteko Pepes, kuščarje, jezičke, whachamacallits, blobbies, goe, bodeče in vse,” je zaključil Furie. »Virusni mediji so v naših glavah, v naši podzavesti. To se nikoli ne konča. Najbolje je, da se sprijaznimo s črvi v naših mislih in plešemo z njimi. “

Kaj menite o ustvarjalcu žab Pepeju Mattu Furieju, ki skače v svet NFT-jev? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

MLB Steps Into the NFT World by Entering a Long-Term Partnership With Candy Digital

Ukraine’s Leading Soccer Team Dynamo Kyiv to Sell NFT Tickets

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments