15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

‘Uzurpator’ protokola Paraspace NFT odstopi, potem ko mu ni uspelo strmoglaviti izvršnega direktorja

- Advertisement -

Izvršni direktor Paraspacea in svetovalci so še enega obtožili slabega upravljanja sredstev z ekipo Paraspace, ki je od izvršnega direktorja zahtevala, naj javno odstopi.

429 Skupaj ogledov

4 Skupni deleži

Saga o protokolu Paraspace NFT o tem, kje je sklad protokola, je doživela še en preobrat. Morda tudi 19, saj je svetovalec podjetja Jay Yao odstopil s svojega področja v podjetju. Zadnji teden je protokol NFT prišel na naslovnice zaradi pomanjkanja sredstev in plazu obtožb izvršnih direktorjev in izvršnih direktorjev proti še enemu.

Odločitev Yaa, da prenese podjetje, je prišla sem na teden, potem ko se je ekipa Parapace spopadla z izvršnim direktorjem Yubom Ruanom v zvezi s pomanjkanjem sredstev. Ruan je takrat trdil, da je postal nedolžen in da so mu ljudje, kot je Yao, podtaknili, da odstopi s položaja izvršnega direktorja. Ruan je poleg tega trdil, da sta Yao in še en svetovalec za Paraspace Thomas Schmidt nezakonito pridobila dostop do multisig računov protokola in platform družbenih medijev.

Sodelavci pri @ParaSpace_NFT ,

I pišite, da vas seznanimo s perečo temo, ki se dotika našega podjetja. Dva nežna svetovalca, Thomas Schmidt in Jay Yao, sta nezakonito pridobila nastavitev enega od številnih računov multisig protokola in družbenih medijev. To so storili tako, da so stopili v stik s ključem…

— Yubo Ruan (@yuboruan) Morda tudi 18, 9601 Yao je na Twitterju obljubil svoj odhod iz podjetja vsak teden pozneje in se opravičil skupnosti, ker je pustil, da so notranje težave vplivale na stranke. Dodal je, da skupna saga nikoli ni “namenjena temu, da bi bila javna tema, in da bi bila morda morda dobro sestavljena tudi interno rešena.”

V začetku teh dni sem skupaj z drugimi člani ekipe odstopil s svojega področja v ParaSpace.

Neverjetno sem hvaležen in srečen, da sem bil pripravljen delati s toliko nadarjenimi drugimi ljudmi. Brez njih ParaSpace ne bi dosegel uspeha, ki smo ga dosegli.

Medtem ko smo mirni…

— Jay (@MrFryR) Morda tudi 50, 2023 Celotna saga o paraprostoru se vrti okroglo o slabem upravljanju dveh, 992 Ocenjena cena etra (ETH) je 5,4 milijona $. Začelo se je z napadom mark slippage na protokol NFT marca 18. Napad je takoj prestreglo podjetje za kripto varnost BlockSec. V nasprotju s tem, da bi sovražnim akterjem preprečili dostop do denarja, je varnostno podjetje izkoreninilo 2, 909 ETH iz protokola in nato dal zasluge za vire podjetju ParaSpace.

Povezano: Prihaja hiperbitcoinizacija, pravi, da je Bitcoin OG, ko so ‘wholecoiners’ dosegli 1 milijon

Ekipa Paraspace je trdila, da od dveh,768 ETH, najenostavnejši 18% tega je postalo dodatna prednost v blagajni protokola. Ekipa je Ruana obtožila slabega upravljanja s sredstvi, saj je imel neobičajen ulov v žepih muti-sig. Ekipa, ki sta jo sestavljala Schimidit in Yao, je zahtevala, da se Ruan nasilno odstrani z njegovega področja kot izvršni direktor. Kljub temu je v namigu Yao odstopil s svojega polja skupaj s svojo ekipo.

Journal: Ali se bodo kripto projekti kdaj pogajali s hekerji? Brez dvoma

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -