23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain V državni skupščini v New Yorku je umrl Bill, ki za tri...

V državni skupščini v New Yorku je umrl Bill, ki za tri leta prepoveduje rudarjenje kripto

Skupščina zvezne države New York mora potrditi morebitni predlog zakona ali predlagati spremembe, preden ga lahko guverner Andrew Cuomo podpiše z zakonom.

5602 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Bill banning crypto mining for 3 years dies in NY state assembly

Zakon, ki bi od rudarjev v New Yorku zahteval, da tri leta ustavijo delovanje kot del očitnega prizadevanja za upočasnitev vpliva kriptografije na okolje, je bil v državnem zakonodajalcu poražen.

Predlog zakona o senatu v New Yorku 6486 danes ni uspel sprejeti državne skupščine, potem ko so poslanci v državnem senatu pod nadzorom demokratov zakonodajo v začetku tega tedna. Cilj predloga zakona je bil vzpostaviti “moratorij na delovanje centrov za pridobivanje kriptovalut”, medtem ko so strokovnjaki preučevali vpliv rudarstva na okolje, zlasti tistih, ki jih podpirajo fosilna goriva.

Mednarodna zvezna zveza National Public Radio s sedežem v Connecticutu, Mednarodna zvezna zveza bratstva električarjev, se je izrekla proti proti-rudarski zakonodaji in dejala, da je nepravična do svojih članov. Nekateri, ki podpirajo sprejetje predloga zakona, so navedli okoljske pomisleke, saj velike potrebe po energiji za rudarjenje kripto rudarjev trenutno potrebujejo dovoljenje okoljskih regulatorjev države New York.

Povezano: Newyorški zakon predlaga prepoved 3-letnega kriptokopavanja zaradi skrbi za ogljik

Prvič ga je državni zakonodajalec predstavil demokrat senator Kevin Parker 3. maja, Bill 6486 je bil skoraj takoj napoten na Odbor za varstvo okolja. Zakonodajalci v senatu zvezne države New York so z 27 sprejeli zakonodajo o prepovedi rudarjenja – 27 glasovanje v torek. Vendar mora državna skupščina sprejeti kakršen koli predlog zakona ali predlagati spremembe, preden ga lahko guverner Andrew Cuomo podpiše z zakonom.