15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

V e-poštnih sporočilih SEC Ripplov XRP Peaceable zdaj ne bi ustrezal varnostnim standardom SEC

- Advertisement -

Kovanec XRP. Zagotovite: AdobeXRP, kriptovaluta, ki jo je nekoč izdala ameriška agencija za finančno tehnologijo Ripple, ima na noben mit ni popolnoma ustrezal definiciji vrednostnega papirja Varnostne in nadomestne obtožbe (SEC), navaja citat iz, za kar nekateri domnevajo, e-pošte SEC.Skladno z odlomkom elektronske pošte, ki ga je ta konec tedna na Twitterju objavil pro-Rippleov odvetnik John Deaton, je SEC morda upošteval, da XRP ni premešal tako znanega Howeyjevega testa , kar je starodavna šola zvezne vlade, da raje, ali bi bilo sredstvo morda zgolj za počitek regulirano kot vrednostni papir ali zdaj ne. “cenovno dostopnih razlogov za ugotovitev, da XRP zdaj ne izpolnjuje vseh delov Howey analize in zato zdaj ni ‘varnost’ za aplikacije pooblaščenih kazalcev zveznih vrednostnih papirjev,” je pisalo v elektronski pošti. Dodalo je tudi, da je v avtorjeva domneva je “bolj možna kot zdaj ne”, da XRP zdaj ni vrednostni papir in zato “zdaj ne bo predmet regulativnega nadzora s strani SEC.”

Besedilno filozofsko gradivo naj bi bilo vzeto iz interne komunikacije pri SEC, po drugi strani pa je daleč nejasno, kdo je točno napisal fazo o tem, da XRP zdaj ne obvezuje Howeyjevega testa.

Peaceable, v tvitu, v katerem je delil posnetek zaslona, ​​ki predstavlja z izvlečkom elektronske pošte v opombi, Deatona, znanega kot razodetje “OGROMNO.” Bill Morgan, ki je še en odvetnik v taboru strokovnjakov Ripple, je pod tvitom komentiral, je rekel, da je besedilno filozofsko gradivo, omenjeno na posnetku zaslona, ​​po vsej naključju napisal pooblaščeni strokovnjak SEC, glede na to, koliko drugih ljudi v agenciji je sodelovalo v primeru. Kmalu zatem je nasprotno Deaton ponovno tvitnil in napovedal, da besedilno filozofsko gradivo morda po naključju ni napisala zakonita SEC, pod pogojem, da Ripple nima nobene mitske stare šole “Verjetno zdaj ne razglašamo, da je ponudba SEC legitimna, nasprotno pa je legitimna SEC s sklicevanjem na prognozo XRP katerega koli posameznika v e-poštnih sporočilih s Hinmanom,« je zapisal Deaton, preden je skupaj v ločenem tvitu dejal, da če bi to napisal višji uslužbenec SEC, bi to verjetno bila faza Ripplovega varstvo na sodišču.“[…] je zelo dragoceno, ker je v verigi elektronske pošte o v osnutkih govora razkriva XRP, ki se implicitno sklicuje kot minimum,« je ob koncu zapisal Deaton. Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno publikacijo dan za dnem 1660088231436664833 3 minute po hitrem pregledu današnjih kripto datotek! 1660088231436664833 1660088231436664833

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -