17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

V kripto kibernetski varnosti lahko dvoumnost naključno naključno naključno Abet – bivši izvršni direktor BNY Mellon

- Advertisement -

Vir: videoposnetek zaslona. Crypto Present / YouTubePuščanje prostora v smernicah za razlago in za sektor v razvoju, da samozadrži gledanje čez, rasti in zamenjati – namesto okoljskih strogih avtoriziranih smernic, ki jih je treba strogo upoštevati – je verjetno v bistvu največja potreba po zakonu o kripto kibernetski varnosti, je dejal David Schwed, poškodovan vodja oddelka za digitalne vire znanja in izkušenj v velikem bančništvu BNY Mellon

.

Schwed je glavni delovni direktor podjetja za kibernetsko varnost blockchain Halborn. V podjetju je začel delati junija 2022.

Njegove prejšnje vloge vključujejo globalnega vodjo znanja in izkušenj o digitalnih virih pri BNY Mellon ter generalnega direktorja in glavnega uradnika za varnost informacij pri Galaxy Digital.

Po pogovoru z Blockworks je Schwed vzel Gramm–Leach–Bliley Zakon (GLBA) kot primer. Ta izrecni zakoni, sprejeti novembra 24, od denarnih ustanov zahtevajo, da »preračunajo svoje prakse izmenjave podatkov glede na svoje možnosti in za zaščito občutljivih podatkov,« dogovorjeno z Zvezno komisijo za trgovino .

Schwed je opozoril na dobro obnašanje jezika GLBA okrog očitno povezanih delov zakonov – kot primer okrog “ohranjanja sprejemljivih zaščitnih ukrepov.” To je, kot je trdil, omogočilo denarnim korporacijam, da še naprej “dvigujejo letvico” okoli tega, kar je industrija videla kot sprejemljivo, piše v dokumentu.

Zdaj, ko se bo tukaj preselilo v kriptoindustrijo, bodo enaki zakoni napisani z “nejasnim in dvoumnim” jezikom, je rekel in dodal:

“Medtem ko grobo govoriš, da bar, bančnim regulatorjem zdaj dajete možnost, da se vrnejo in domnevno sprožijo ta dolgotrajni bančni pregled. Mislim, da eksplicitna zakonodaja ni formula za zamenjavo, kajti ko ljudem daš okvir in pripoveduješ, da želiš izvesti A, B, C in D, najbolj vključujejo to, da bodo določili A, B, C in D.«

‘Kaj je točno Dandanes lahko naključno naključno naključno ne bo več natančen naslednji dan’Znotraj pomoč na tem mestu, je Halborn COO trdil: znanje in izkušnje se nenehno razvijajo in nemogoče je zamenjati pooblaščene smernice dovolj hitro, da bi se hitro usposobil.

Schwed je menil, da,

»Takoj ko zaslužimo v , takrat so vprašanja sorazmerno bolj zapletena, ker pravila v bistvu ne narekujejo eksplicitnih uporabnih znanosti ali različnih taktik. Namenjeno je, da se dovolj dobro obnaša, da se spreminja. Kar se je ta dan izkazalo za čudovito, jutri nikoli več ne bo čudovito, kljub temu si ne zaslužite, da zavrnete spremembo zakona.«

Bistvenega pomena je, da obstajajo eksplicitna zgodovinska pravila za upravljanje denarne verjetnosti, ki se bodo uporabljala tudi v kriptoindustriji, na primer zahteve glede kapitalskih rezerv za skrbnike v okviru Dodd-Frank Wall Avenue Reform and User Security Act (alias Dodd-Frank Act).

Glede na to je kibernetska varnost blockchain obvezna za splošno sprejetje, je trdil Schwed. To je zlasti povezano opremljeno, da vdori, ki se obravnavajo v kripto postaji, prestrašijo regulatorje in odrinejo ustanove.

Schwed je menil, da obstaja pomanjkanje kripto znanja, ki ga kažejo regulatorji, pa tudi zgodovinski tehnologi in strokovnjaki za varnost. Mirno, trg gre proti zakonu.

Kar zadeva regulatorje ZDA, ki zadržujejo zategovanje vrvi okoli postaje, je upravitelj je dejal, da je verjel, “v mojem srčnem srcu, da si zaslužijo, da se vrnejo ven po zakonu, kljub temu pa si ne zaslužijo, da bi določili hudi element. Sumim, da si vzamejo čas za odkrivanje težav.”

____

Bodi dodatno poučen: Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo 2023

Kratko 3-minutno branje o današnjih kripto podatkih!

276963

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -