15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice V Miamiju se začne "največji dogodek Bitcoin v zgodovini" Bitcoin 2021

V Miamiju se začne “največji dogodek Bitcoin v zgodovini” Bitcoin 2021

Bitcoin 2021, največji dogodek Bitcoin v zgodovini z razprodano množico najmanj 12, 000 udeleženci v Miamiju, začenja z nekaterimi največjimi svetovnimi igralci v industriji.

Konferenca bo eno največjih kripto srečanj, ki se bodo pojavila po pandemiji COVID – 19, s organizatorji, ki pričakujejo več kot 50, 000 udeležencev. Neuradni del konference se je začel v četrtek z dnevom kitov, v katerem sta sodelovala izvršni direktor Galaxyja Mike Novogratz in izvršni direktor BitGO Mike Belshe.

Dogodek je zasnovan kot “bolj kot glasbeni festival,” z več etapami, vključno z glavnim “Nakamoto Stage” in stranskimi odri, kot sta “Stacking Sats Stage” in “End Of Fiat Stage.”

Bitcoin 2021 se preseli v “Bitcoin capital” Miami

Konferenco gosti Bitcoin Magazine, kripto publikacija, ki jo je soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin ustanovil že leta Prvotno, ki naj bi se odvijal v Los Angelesu v Kaliforniji, je bil Bitcoin 2021 v začetku tega leta preseljen v Miami kot župan Francis Suarez je začel kampanjo za vzpostavitev Miamija kot »svetovne prestolnice kriptovalut.«

»Župan Francis Suarez pripravlja igro, s katero je Miami postavil kot bitcoin prestolnico sveta, zato nas je seveda prosil, naj pripeljemo največjo Bitcoin konferenca v zgodovini njegovega mesta, takoj saj je varno za udeležence in prebivalce, «so marca povedali organizatorji prireditve.

Prvi dan bodo opazni govorniki

Župan Suarez sam določen za uvodni govornik prvega prvega konferenčnega dne, ki je začel dogodek z uvodnimi besedami na glavnem odru Nakamoto ob 9: 00 am ET.

Cointelegraph bo na terenu poročal o najnovejših dogodkih v živo na Twitterju. Če pa želite doživeti vzdušje dogodka, se prepričajte, da ste vklopili naš YouTube kanal.

Na dogodku bodo nastopili nekateri predstavniki vlade ZDA, vključno s senatorko Cynthio Lummis in ameriškimi kripto predstavnik Warren Davidson. Januarja je Lummis prisegla v senat, v začetku tega leta pa je podprla Bitcoin (BTC) in fotografijo laserskih oči sprejela kot del bliskavice z laserskimi očmi na Twitterju. Davidson in Lummis se bosta ob 3. uri pogovarjala na okrogli mizi “Bringing Bitcoin Innovation Home to America”: 35 pm ET.

V bitcoinu 2021 bodo tudi glavni nekdanji regulatorji ameriške vlade, med njimi Chris Giancarlo, nekdanji predsednik komisije za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami, in Brian Brooks, nekdanji vršilec dolžnosti nadzornika valute te valute. Urad ameriškega nadzornika valute in sedanji izvršni direktor Binance ZDA. Giancarlo in Brooks naj bi razpravljali o finančnih inovacijah ob 1: 45 pm ET.

Med drugimi pomembnimi govorniki Nakamoto Stage je ustvarjalec BitGold Nick Szabo, ustanovitelja Gemini, Cameron in Tyler Winklevoss, soustanovitelj Morgan Creek Digital Anthony Pompliano, izvršni direktor MicroStrategy Michael Saylor, nekdanji predsedniški kandidat in član kongresa Ron Paul ter glavni vlagatelj kripto in blockchain Tim Draper.

Izvršni direktor Twitterja Jack Dorsey naj bi razpravljal o možnostih kriptoindustrije, s katero bi lahko banko razpršil, z glavnim strateškim direktorjem Fundacije za človekove pravice Alexom Gladsteinom na 12: 25 pm ET.

Nekaterim največjim svetovnim zvezdnikom ne manjka večjih bitcoinov 2021 dogodek. Paris Hilton je svojo udeležbo napovedala v četrtkovem tvitu in izjavila, da je rada del te kripto skupnosti. V začetku tega leta se je močno preselila v kriptovalutno industrijo in izjavila, da je v svojem aprilskem članku o NFT-jih podpirala nezamenljive žetone.

#CryptoQueen je prispel v #Miami za @TheBitcoinConf! ✈️ Tako navdušen, da grem na konferenco #BitcoinConference in slišim, kako govorijo vsi voditelji tega prostora. Všeč mi je biti del te neverjetne skupnosti. In komaj čakam, da nocoj nastopim v @ 11 Miamiju! Se vidiva tam! pic.twitter.com/m24f8WpeIV

— Paris Hilton (@ParisHilton) 3. junija, 2021

Spremljajte Cointelegraph za posodobitve in pokritost najpomembnejših kripto igralcev na letošnjem Bitcoinu 2021 konferenca.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments