15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija V najnovejši raziskavi BofA je bil "Long Bitcoin" izbran kot najbolj obljudena...

V najnovejši raziskavi BofA je bil “Long Bitcoin” izbran kot najbolj obljudena trgovina

Bank of America je ugotovila, da so bile trgovine, opredeljene kot “gneče”, v preteklosti povezane z dohodnimi vrhovi trgov.

6810 Skupaj ogledov

21 Skupaj delnice

‘Long Bitcoin’ chosen as most crowded trade in latest BofA survey

Kljub stalnemu bočnemu trendu na trgih kriptovalut Bitcoin (BTC) še vedno ostaja prenatrpan. Po novi raziskavi Bank of America bi to lahko nakazovalo, da trenutni bikovski cikel še vedno prihaja na trg.

Najnovejša anketa upravitelja skladov Bank of America kaže, da “Dolga Bitcoin” stava je zdaj najbolj obljudena trgovina na vseh trgih, s skoraj 45% anketirancev je to navedlo pred drugimi posli, kot je “long tech,” je v torek poročal Bloomberg. Nova raziskava BofA je zajela odgovore 194 upravitelji skladov z $ 592 milijard sredstev v upravljanju.

Anketa upravitelja globalnega sklada BofA. Vir: Bloomberg

V pripombah k raziskavi BofA ugotavlja, da so trgovine, opredeljene kot gneča je v preteklosti napovedovala prihajajoči vrh svojih trgov. Dejansko se je Bitcoin trgoval le okoli $ 36, , ko je raziskava BofA ugotovila, da je dolgi Bitcoin januarja najbolj gneča. Cena Bitcoinov se je nato zvišala, da je dosegla nove najvišje vrednosti nad $ 50, 000 februarja, sčasoma se je povzpel nad $ 64, 000 sredi aprila.

Long Bitcoin je bil izbran tudi za najbolj obljudeno trgovino v upravitelju globalnih skladov Bank of America Merrill Lynch raziskava že septembra 1856. Takrat se je Bitcoin trgoval po približno 4 dolarjih 000 pred razbijanjem $ 20, decembra 2017 prvič v zgodovina.

Najnovejša raziskava BofA lahko doda nekaj optimizma trgom kriptovalut, ki trenutno doživljajo mešane signale po večjem umiku trga. Ekosistem je izgubil stotine milijard dolarjev, potem ko je izvršni direktor Tesle Elon Musk napovedal ustavitev plačil BTC za nakupe avtomobilov zaradi skrbi za okolje. Namignil je tudi na odmetavanje BTC iz Tesline bilance stanja v drugem četrtletju leta 2021. Nekateri kripto igralci, kot je glavni strateški direktor CoinShares Meltem Demirors, pa menijo, da je treba najnovejše cenovne ukrepe BTC pripisati drugim razlogom, na primer prodaji na davčni dan.

V drugi raziskavi sredi aprila je BofA poročal, da 75% profesionalnih vlagateljev vidi Bitcoin kot mehurček. Nekateri kripto aktivisti so na Twitterju predlagali, da večina upraviteljev skladov BofA ne trguje z bitcoini.

Anketa upraviteljev skladov BofA, 99% njih, ki ne morejo trgovati z bitcoini, mislijo “dolgo bitcoin “je trgovina z največ gnečo. Nazadnje so to storili januarja. Tri mesece kasneje se je podvojil.

– zerohedge (@zerohedge) maj 18, 2021

Prejšnji članekZnani analitik ceno Bitcoin v višini 43 tisoč dolarjev imenuje “logična”
Naslednji članekAmeriški zakonodajalec je predstavil zakon, ki naj bi zaščitil “razcepljena sredstva” pred davčnimi davki

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments