19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice V petih letih bodo ameriški hedge skladi imeli 10,6% sredstev v kripto

V petih letih bodo ameriški hedge skladi imeli 10,6% sredstev v kripto

Severnoameriški hedge skladi so v ospredju kripto-radovednih vlagateljev, čeprav skladi EU in Združenega kraljestva ne zaostajajo, saj naj bi v petih letih imeli 6,8% svojega premoženja v kripto.

6533 Skupno ogledov

11 Skupaj delnice

Within five years, US hedge funds expect to hold 10.6% of assets in crypto

Nova raziskava 56 finančnih direktorjev v hedge skladih po vsem svetu je je nakazal, da sektor v bližnji prihodnosti načrtuje znatno povečanje izpostavljenosti kripto sredstev.

Raziskava, ki jo je opravil Intertrust, kaže, da bi bile napovedi anketirancev na splošno zrcali v celotnem sektorju, bi lahko sredstva v kripto, ki jih imajo globalni hedge skladi, dosegla $ 312 milijard. Skladi s sedežem v ZDA so bili najbolj odmevni glede novega razreda sredstev in so pričakovali, da bodo povečali izpostavljenost svojega portfelja kripto na 10. 6% v povprečju v petih letih.

Njihovi kolegi iz Evropske unije in Združenega kraljestva so dali nekoliko skromnejši podatek, čeprav še vedno pomemben: v povprečju 6,8%. Vzorec Intertrusta je vključeval finančne direktorje skladov, ki upravljajo v povprečju 7,2 milijarde dolarjev premoženja. Sami finančni direktorji so osebno pričakovali, da bodo imeli vsaj 1% portfelja v kripto.

Odmevni upravitelji hedge skladov, kot je Paul Tudor Jones, so bili glasni zagovorniki Bitcoina ( BTC) zaradi zaskrbljenosti zaradi inflacijskih gibanj v gospodarstvu. Direktor SkyBridge Capital Anthony Scaramucci ima podoben pogled na potencial Bitcoina kot hranilca vrednosti, saj meni, da je boljši od zlata.

Povezano: Scaramuccijev sklad SkyBridge BTC se začne z $ 25 – milijonska naložba

Še eno veliko ime v sektorju, ki podpira kriptovaluto, je Alan Howard, soustanovitelj glavnega upravljavca premoženja Brevan Howard. Ta teden je Howard po svoji prejšnji naložbi v ponudnika storitev skrbništva digitalnih sredstev, ki ga je ustvaril Nomura v partnerstvu z Ledger in CoinShares, investiral v dva digitalna premoženja. Prav tako je lastnik 25% deleža v podjetju One River Upravljanje digitalnih sredstev. Poročali so tudi o načrtih Brevana Howarda za neposredno vlaganje v kripto.

Poleg vse večjega zaupanja tradicionalnih hedge skladov v razred premoženja obstajajo tudi številni poskusi lansiranje novih kripto skladov v upanju, da bodo ponovili uspehe Bitwise in Grayscale.

Prejšnji članekDno cene Bitcoin je znotraj, pravi Fidelity exec, ko kripto trg izstopa iz “skrajnega strahu”
Naslednji članekRuska centralna banka je “kratkovidna” v zvezi s kripto, pravi zakonodajalec

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments