17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice V prodajalnah HEB s sedežem v Teksasu bodo namestili več kot dva...

V prodajalnah HEB s sedežem v Teksasu bodo namestili več kot dva ducata kripto bankomatov

Kupci HEB bodo kmalu lahko za pridobitev digitalnih sredstev na več kot dvanajstih lokacijah v Teksasu. Coin Cloud, ponudnik kripto avtomatiziranih bankomatov, pravi 29 V trgovinah HEB bodo na voljo kioski, ki omogočajo dostop do več kot 30 kripto sredstva, vključno z žetoni defi in stabilkovanci.

HEB prodajalne v Teksasu za gostovanje bankomatov za digitalne valute Coin Cloud

29 HEB lokacije bodo kmalu imele na voljo bankomati za kriptovalute. Stroje bo zagotovil Coin Cloud, ponudnik bankomatov z digitalno valuto s sedežem v Las Vegasu v Nevadi. Coin Cloud svoje naprave imenuje »stroji za digitalne valute« ali »DCM-ji«. Podjetje naj bi doseglo 2, 000 Namestitve DCM po končanih lokacijah HEB.

Poleg trgovin z živili HEB ima Coin Cloud partnerstva z Nacionalnim zavezništvom trgovinskih združenj, United Natural Foods, Inc. (UNFI), in Priročna trgovina CAL. DCM-ji so razpršeni tudi po ZDA in državah Južne Amerike.

V ZDA ima Coin Cloud kripto-stroje v zveznih državah, kot so Delaware, Texas, Oregon, New Jersey, Kalifornija, Kansas, Arizona, Oklahoma, Illinois, Ohio, Tennessee in drugi.

Glede na poročilo iz Houstonske kronike je vodja trgovine z živili HEB potrdil da bodo 29 trgovine zagnale pilotni program. Večina kioskov DCM s sedežem Coin Cloud HEB bo na območju Houstona.

Kripto aparati Coin Cloud poleg gotovine sprejemajo tako debetne kot kreditne kartice. Sporočilo v petek je razkrilo, da je Coin Cloud v zadnjih šestih mesecih namestil 750 DCM-je.

“Navdušeni smo, da smo dosegli to poslovno točko, saj je naša rast oprijemljiv zastopanost zanimanja za digitalne valute in poslanstvo Coin Cloud-a, da skupnostim omogočimo brezhibne možnosti nakupa in prodajte, «je pripomnil Chris McAlary, ustanovitelj in izvršni direktor Coin Cloud. “Ko se bomo še naprej širili, se bodo trgovci vse bolj zavedali pomembne vloge digitalne valute v prihodnosti.”

Glede na statistiko coinatmradar.com od junija 19, 2021, obstaja približno 21, 842 avtomatski bankomati za kriptovalute, nameščeni po vsem svetu. Drugi ponudniki kripto bankomatov, ki v Teksasu tekmujejo za nepremičnine ATM, so Coinsource, Rockitcoin in Bitaccess.

Kaj menite o gostovanju trgovin z živili HEB 29 kripto bankomati? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Indian Rapper Raftaar to Be Paid in Cryptocurrency for Upcoming Performance in Canada

Indian 'Crypto King' Arrested by Narcotics Control Bureau — Wazirx Says Not Our User

Oznake v tej zgodbi

Bankomati, BTM-ji, Chris McAlary, Coin Cloud, Crypto, kripto-sredstva, Crypto-bankomati, Cryptocurrency, DCM-ji, Digitalna valuta, Digitalni valutni stroji, HEB trgovine z živili, HEB trgovine, Houston, Teksas

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments