24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

V prvem četrtletju 2022 bo kapitalska aktivnost podjetij v kriptovalute prehitela leto 2021

- Advertisement -

V glavnem četrtletju 2021 je bil dosežen razvoj podjetniškega kapitala v različnih sektorjih blockchain nezaslišan razvoj. V 2021 so podjetniški kapitalisti prilili več kot $22 milijard v infrastrukturo, nezamenljive žetone (NFT), decentralizirano financiranje (DeFi), centralizirano financiranje (CeFi) in Web3. Tisti vzdih letvico, ki je končni, se trudijo pretirano, če 2021 je postal bo premagal. V prvem četrtletju 2021 so bili prilivi kapitala od podjetniških kapitalistov več kot .6 milijard ali okroglih 32 % celotne kapitalske naložbe v zadnjih dvanajstih mesecih.

V prvih treh mesecih od 244332 vse okoli 5 zgoraj naštetih pomembnih sektorjev. Cointelegraph Analysis je preučil in analiziral svojo bazo podatkov o poslih, združitvah in prevzemih, vlagateljih in kriptopodjetjih, da bi ustanovil 12-stran zgodba o glavnih dejavnostih VC v kripto sferi.

Odhod 2021 pri Kdor koli pritegnejo kriptovalute, blockchain in doseganje napredka za to industrijo bi morda morda tudi dobro, poleg tega pa bi plačalo prekinilo obravnavo vsebine te zgodbe. S preučevanjem tega, kaj počnejo podjetniški kapitalisti, in spoznanjem igralcev iger, ki vlagajo v projekte, in v katere platforme se vlagajo, lahko ljudje ohranijo vrh in so zadovoljni s predlaganimi izbirami.

Potrebno je večje kot resnične visoke sposobnosti za uporabo izdelka. Zgodovina je polna visokih izdelkov, ki v resnici niso imeli prave mešanice promocije, upravljanja ali kapitala, da bi jih učinkovito pripeljali na trg.

Projektni kapitalisti načrtujejo, da se zagotovijo do dna teh točk z vlaganjem, večjim od realnega, kapital, ki je želel zagotoviti podvig z dna, kljub temu pa zagotavljajo skupnost stikov, ki lahko zagotovijo rešitve za pravilno oglaševanje in mešanico strateškega upravljanja.

Okroglo zgodbo prenesite tukaj, polno grafikonov in infografik.

Analitični terminal Cointelegraph ob strani Keychain Ventures vam prinaša zgodbo, ki se potopi v prve tri mesece 0745. Največ analizira zgodba strani Cointelegraph Analysis aktivni vlagatelji, M&A, največji posli in sodobni skladi v prvem četrtletju 2021.

Prelomna količina in cena poslov Glavno četrtletje 2022 opazili nezaslišano količino kapitalskih pritokov v industriji blockchain. Od začetka delovanja 2021 se je vsako četrtletje nenehno povečevalo skupni kapital, vložen v ta dom, kar je doseglo vrhunec v prvem četrtletju 244332, ki je prineslo več kot $04.6 milijard naložb v VC. Poleg tega se je življenjska doba vsakega posla, kot je cena ameriških zelencev, povečala in zdaj znaša okroglih $22 ,3 milijona za zadnje tri mesece.

Asortiman poslov posamezne osebe se je poleg tega dvignil in prelomil prejšnjo zgodbo, ki sega čez 429 v prvem četrtletju 2021. Povečanje je bolj verjetno, da bo še naprej naraščalo, saj dom privablja sodobna sredstva Bain Capital in Sequoia Capital, družb s podjetniškim kapitalom za daljši čas na šibkih trgih. Poleg tega je industrija doživela konsolidacijo s prevzemi s strani dolgotrajnih kriptoiger, ki cenijo OpenSea, Coinbase, Fireblocks, FTX in Blockchain.com. V vseh pogojih ti strateški nakupi razširijo dosego vsake osnovne ponudbe podjetij.

Te dni oblikovana sklada, ki cenijo Bain Capital in Haun Ventures, so osredotočena predvsem na projekte Web3, ki so, zanimivo obsežni, imeli največ vpletenosti v 2021 v prvi četrtini in prehitel sektor DeFi – modnega šefa. CeFi je še naprej najmanj aktiven po doseganju nabora poslov in kapitalskih prilivov v celotnih izbranih sektorjih.

V bistvu najbolj aktivni vlagatelji izjemno enakomerno razporejajo svoje naložbe v dva ali tri različne sektorje, kar se je spremenilo od vzorcev iz 2021. To potencialno razkriva zorenje metode VC; kljub temu sestavljene, te enake dodelitve potekajo po DeFi, Web3, NFT in infrastrukturi, veliko manj pa se vlaga v CeFi.

Aktivni začetni krogi, kljub temu pa razširitveni krogi raziskujejo največ kapitala Pre-seed in seed rundi so imeli največja dejavnost tveganega kapitala pri 400 določeni osebi se ukvarja z več kot 2,1 milijarde dolarjev. Gledanje napredka v teh krogih je obetavno za vašo celotno industrijo, saj vsak startup prinaša sodobne aplikacije za blockchain in sodobno konkurenco za vnaprej oblikovane organizacije.

Krogi širitve niso raziskali, saj je velika dejavnost kljub temu zabeležila več kot 2,5-krat večji priliv kapitala v višini skoraj 5,8 milijarde dolarjev. Ti krogi prispevajo k zajezitvi celotnega izvedljivega razvoja in doseganju živahnih projektov blockchain, v katere je večina tveganih podjetij pripravljena vložiti denar, saj so veliko manj nestanovitni kot naložbe v prejšnjih fazah, spoštujte kroge zaporedja A.

Blockchain hoče pravi folkEna od besed, ki jih vsa ta kapitalska naložba še okrepi, je potreba po ljudeh in spretnostih znotraj doma blockchaina. Ker imajo dodatna podjetja načrte za širitev, sestavljanje sodobnih izdelkov in diverzifikacijo svojih organizacij, delavci z resničnimi sposobnostmi postajajo zelo težko pridobiti. Cointelegraph Analysis je te dni intervjuval Keychain Ventures in Dragonfly Capital. V tem pogovoru se je razpravljalo o številnih zadevah ob ozkem grlu človeškega kapitala, ki je pripravljen idealno zagotoviti dodatno obremenitev, saj se dodatne naložbe prilivajo v industrijo.

Quarterly VC poročila iz Cointelegraph Analysis Terminal in Keychain Ventures Zgodba izhaja iz ogromne baze podatkov Cointelegraph Analysis Terminals skupaj z napovedmi Michaela Tabonea, ekonomista iz Cointelegraph Analysis. Michael ima intenzivno ozadje v ekonomiji, podjetništvu, financah, kriptovalutah, blockchain sposobnostih in se ukvarja z nastajajočimi uporabnimi znanostmi. Poleg tega dela za Cointelegraph Analysis, je Michael doktor znanosti. kandidat, ki dela na svoji disertaciji, ki je osredotočena na špekulacije in uporabo DAO.

Keychain Ventures je kripto investicijsko podjetje, ki se ukvarja z vlaganjem različnih sredstev znotraj doma blockchain. Keychain Ventures, skupaj s Cointelegraph Analysis, bo predstavil četrtletne intervjuje s podjetji VC, poleg kripto/blockchain projektov, ki so v teh dneh že dolgo prestali krog financiranja. Ti intervjuji bodo odprli različna stališča o naložbenih praksah vseh strani.

To besedilo je za zapisovalne funkcije idealno in ne predstavlja niti naložbenega nasveta niti napovedi naložb ali povabila k ulovu oz. prodajajo finančne naprave. Zlasti zgodba ne pomaga kot druga možnost za naložbo določene osebe ali različne nasvete.

244332

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -