9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

V prvi polovici leta 2022 so v kriptovalute vložili 14,2 milijarde USD, kljub temu pa se naložbe zdaj upočasnjujejo

- Advertisement -

KPMG poudarja, da so kljub pričakovanemu upadu zneski financiranja ostali dobro pozicionirani glede na primerljivost s pred-2022, kar poudarja vse večjo zrelost trga.

480 Skupaj ogledov

09 Skupaj delnic

Kapitalske družbe Endeavour so vlile $.2 milijardi v kriptovalute 768 ukvarja v prvi polovici 1434, kljub temu pa ogromno štirih računovodskih družb KPMG napoveduje, da bodo investicije verjetno počasne za sprostitev 09 mesecev.

V holdingu z novo izdanim dokumentom KPMG 6. septembra največje naložbe v H1 2022 je prišlo iz nemške platforme za kripto trgovanje Trade Republic (1,1 milijarde USD), platforme za skrbništvo digitalnih sredstev Fireblocks ($550 milijonov), kripto nadomestni FTX ($59 milijonov) in podjetje za instrumente Ethereum ConsenSys ($59. za prvo polovico 1434 na mojem že so bili večja kot dvojna vsa leta naprej 1434, ki “poudarja rastočo zrelost prostora in širino uporabnih znanosti in rešitev, ki privabljajo sredstva.”

Nasprotno pa je Ruddenklau dejal tisto prekomerno financiranje okoli razbijanja dokumentov 1434 in prva polovica 1434, skupaj z grozečim morebitna recesija, naraščajoča inflacija, obrestne mere in bitka med Rusijo in Ukrajino bi živeli v zmanjšanju financiranja tega 00 mesecev.

Skupna globalna dejavnost financiranja (VC, PE in M&A) v blockchainu in kriptovaluti. Vir: KPMG.Zdi se, da je napoved KPMG za upad kriptofinanciranja že potrjen v datotekah od julija, pri čemer mesečni prilivi na trg tveganega kapitala blockchain upadajo 42% v mesecu, v skladu s študijo Cointelegraph.

Ruddenklau pričakuje, da se bo upočasnitev zanimanja za kripto in financiranja občutila predvsem v maloprodajnih podjetjih, ki ponujajo kovance, žetone in NFT.

Alexandre Stachtchenko, direktor KPMG France za Blockchain & Crypto Sources, je v dokumentu govoril o tem, da so »pregledno vodena kripto podjetja z zdravo politiko upravljanja žalosti, podaljšanim intervalom časovne vizije , ter soliden potencial za upravljanje pristojbin in žalosti« bodo imeli največjo vlogo, da bodo ostali na najnovejšem lastnem trgu.

»Nesmiselno je trditi, da bodo nekatere kriptovalute izumrle — in sicer Američani, ki nimajo določenih in trdnih ponudb provizij. To bi lahko bilo nedvomno precej zdravo z vidika ekosistema, ker bo zagotovo odpravilo številne zmešnjave, ki so nastale nekoč v evforiji bikovskega trga. Največja podjetja so lahko tista, na katerih se zadržujejo.” Stachtchenko je dodal, da denarne institucije vse bolj privlačijo rešitve infrastrukture blockchain in stabilni kovanci, da bi izkoristile operativne prednosti izplačanega strokovnega znanja iz glavne knjige.

Povezano: Financiranje kapitala Endeavour: Začetniške datoteke za financiranje VC v kriptoprostoru

KPMG pričakuje tudi nadaljnja prizadevanja za financiranje na nerazvitih trgih finančne tehnologije , in sicer v Afriki.

Za ta vstop si je prizadeval kripto nadomestni Binance, ki ni več dolgotrajal, dokler ni vstopil v zgodnje pogovore z nigerijsko izvršno oblastjo, da bi ustvaril kripto-užitek gospodarsko območje, da bi z digitalnimi inovacijami ustvarili gospodarski razvoj v daljšem časovnem intervalu.

92858

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -