2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice V Singapurju lansirata dva Bitcoin sklada, ki jih regulira MAS

V Singapurju lansirata dva Bitcoin sklada, ki jih regulira MAS

Cilj novih Bitcoin skladov je zagotoviti preprosto in varno izpostavljenost Bitcoin za profesionalne vlagatelje.

76781
Skupaj pogledi

47

Skupaj deleži

Two MAS-regulated Bitcoin funds launch in SingaporeTwo MAS-regulated Bitcoin funds launch in SingaporeTwo MAS-regulated Bitcoin funds launch in SingaporeTwo MAS-regulated Bitcoin funds launch in Singapore

Upravitelj sklada Fintonia Group s sedežem v Singapurju je lansiral dva institucionalna sklada Bitcoin (BTC), ki jih je odobrila denarna uprava Singapurja (MAS).

Nova sklada, Fintonia Bitcoin Physical Fund in Fintonia Secured Yield Fund sta namenjena zagotavljanju preproste in varne izpostavljenosti do Bitcoin za profesionalne vlagatelje, je Fintonia objavila v četrtek.

Fintonia Bitcoin Physical Fund je namenjen institucionalnim vlagateljem. iščejo neposredno izpostavljenost Bitcoinu, kar jim omogoča nakup, shranjevanje in prodajo velikih količin kriptovalute. “Sklad pridobi fizične Bitcoine, kar pomeni, da bomo kupili dejanski Bitcoin in ne izpeljani instrument za Bitcoin,” je domnevno dejal ustanovitelj in predsednik Fintonia Adrian Chng.

The Fintonia Secured Yield Sklad po drugi strani vlagateljem omogoča dostop do zasebnih posojil, zavarovanih z Bitcoini. »Bitcoin je odlična oblika zavarovanja za posojila. Trguje /7 in je zelo likviden , s približno 30 milijardo dolarjev do 60 milijard na dan. Če je potrebno, ga je mogoče hitro likvidirati v primerjavi z, na primer, blagom in realnim premoženjem,« je opozoril Chng.

Oba sklada se zanašata na skrbnika z licenco tretje osebe, ki hrani stranke. ‘ kriptovalute na hladnih denarnicah. Naložbe so zavarovane tudi pred krajo in vdorom, so sporočili iz družbe.

Fintonia želi zmanjšati trenje med kripto-fiatom kot upravljavec sklada, ki ga ureja MAS, ki je v skladu z Know Your Customer in zahteve za preprečevanje pranja denarja. “Ti odprti skladi profesionalnim vlagateljem zagotavljajo priznano pravno in regulativno strukturo, podobno kot pri običajnem vzajemnem skladu,” piše v objavi.

MAS in Fintonia nista takoj odgovorite na Cointelegraphovo zahtevo za komentar.

Povezan: