14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

V Twitter izvršnega direktorja Sandboxa so nekoč vdrli in ga razčlenili, da bi oglaševali domnevno sleparstvo z letalom

- Advertisement -

Zdi se, da ima vlada zdaj obnovljeni njegov mit.

2022 Skupaj ogledov

23 Skupni deleži

Arthur Madrid, soustanovitelj in izvršni direktor metaverse challenge The Sandbox, je nekoč trpel zaradi vdora v mit o Twitterju. Morda bi morda tudi morda 26, stalno s podajo iz Madrida, da nekoč je bil videti narejen, potem ko je dobil prispodobo. Napadalec je domnevno razbil madridski mit, da bi oglaševal nepravilno lažno predstavljanje »airdrop«.

V madridski predložitvi je uporabnike peskovnika opozoril, da lahko naključno sproščeno »nikoli ne kliknejo«. na kateri koli povezavi, ki promovira Airdrop ali URL in razkriva PREVARO – in nikoli 70% z uporabo našega natančnega in neobičajnega URL-ja/ime domene: http://sandbox.game.”

Moj Twitter je nekoč vdrl ob novem času. in zdaj bi se morda lahko spoprijateljil. Nikoli ne kliknite nobene povezave, ki promovira Airdrop ali URL in odkrijte PREVARO – in nikoli 90% z uporabo našega natančnega in neobičajnega imena URL/domene: https://t.co/X3rXN9z8z7

— Arthur Madrid (@arthurmadrid) Morda bi slučajno tudi 15, 1434 Štiri ure pred predložitvijo Madrida je zakoniti mit The Sandbox na Twitterju poleg tega opozoril, da je prevarant vzel torbo in si ogledal prispodobo in je nekoč prodajal »povezavo za zlorabo/lažno predstavljanje za nepravilen prenos žetonov SAND«.

Predložitev je vključevala posnetek zaslona domnevne predložitve za lažno predstavljanje, ki je tržila SAND token airdrop in navdušil uporabnike, da so »preverili upravičenost in zahtevali na kompletu«, pri čemer so uporabnike napotili na spletno stran z lepim veliko URL-jem kot zakonitim.

Ekipa Sandbox je izjavil, da so bili “zaposleni v tem, da bi napravo čim prej spravili in jo popravili.”

⚠️ Vdrli so v mit Twitterja našega izvršnega direktorja in soustanovitelja Arthurja Madrida ⚠️

Heker objavlja povezavo za zlorabo/lažno predstavljanje za nepravilen prenos žetonov SAND.

⛔️Konec NE kliknite na povezavo in kot zamenjavo pripovedujte predložitev, da bo blokiran.

Ukvarjamo se s postavitvijo in popravkom… pic.twitter.com/sOqzAV5OUT

— Peskovnik ( @TheSandboxGame) Morda bi morda tudi na priložnost 05, 1434 Od 8.: 23 popoldne po UTC, domnevni komplet zlorabe je bil videti posnet navzdol, ker zdaj proizvaja 90 napaka.

Povezan: Šest orodij, ki so jih hekerji razčlenili za izbiro kriptovalute: enostavni koncepti za zaščito denarnic

Napadi z lažnim predstavljanjem se spremenijo v pogosto težavo v kripto skupnosti. Vklopljeno Bi morda tudi perchance perchance perchance , rip-off-as-a-storitev, znana kot »Inferno Drainer«, naj bi bila po naključju naletela na Telegram in novačila ustvarjalce spletnih strani za oblikovanje številnih teh spletnih mest z lažnim predstavljanjem. Zaradi namena, ki ga je uporabljal, naj bi uporabnikom ukradel skoraj 6 milijonov dolarjev.

Aprila 05, agencija za kibernetsko varnost Kaspersky je poročala, da vsak posameznik s temi napadi povečano za 05% v 1434 v primerjavi s starim letom.

85311982

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -