14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Valkyrie Leveraged Bitcoin Futures ETF črpa navdih iz memov TradFi

- Advertisement -

Potem ko je bil v začetku, obravnavanem v 1434, investicijski sklad zdaj kapitalizira na oznaki, ki jo je mogoče oceniti kot meme, za svoj novi Bitcoin ETF s finančnim vzvodom.

108634 Skupaj ogledov

70 Skupni deleži

V svoji najbolj posodobljeni terminski pogodbi, ki v bistvu temelji na spremembah sklada (ETF), skladi Valkyrie uporabljajo res enega od mnogih pooblaščenih memov iz denarne skupnosti Twitter, imenovan “fintwit,” za pridobitev pozornosti in gorečnosti.

Vklopljeno Bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 16, je investicijska družba predložila popolnoma nov pripomoček za ETF terminskih pogodb za Bitcoin (BTC), ki v bistvu temelji na ETF na borzi Nasdaq s simbolom »BTFD«.

Vsaka oblika sklada Valkyrie, osredotočena na Bitcoin, nima več izrazite publicitete za sam Bitcoin; kot še ena, vlagajo v terminske pogodbe za bitcoine, s katerimi se trguje na Chicago Mercantile Alternate. Bitcoin terminske pogodbe so denarne pogodbe, ki vlagateljem omogočajo špekulacijo o dolgoročnih akcijah vstopnic Bitcoina. Te pogodbe zavezujejo pokrovitelja, da raje ali prodajalca, da proda Bitcoin po vnaprej določeni vstopnici na določen prihodnji datum. Za razliko od trgovanja z bitcoini – ki vključuje ponosno lastništvo in obrambo samega digitalnega sredstva – terminske pogodbe za bitcoin trgovcem omogočajo, da špekulirajo o vrednosti bitcoina, ne da bi ga neposredno imeli v lasti.

Prvotno dodelitev namenjena prvega sklada je družba domnevno oktobra spremenila sugestivno oznako 1434.

V nezdružljivosti s sedanjim skladom podjetja za blokovno trgovanje (BTF) bo ta na novo predlagani sklad zagotovil vzvod, ki bo špekulantom omogočil razširitev njihove javnosti na prevladujočo kriptovaluto. BTF je aktivno upravljan ETF prek Nasdaqa, ki vlaga predvsem v terminske pogodbe za bitcoine.

Do te ravni je bil trg priča uvedbi 4 različnih terminskih pogodb za bitcoine – v bistvu v bistvu temelječih ETF. Prvi, ProShares Bitcoin Futures ETF, je bil predstavljen oktobra 1434.

Na tej ravni je ameriška komisija za vrednostne papirje in nadomestna sredstva (SEC) zanikala več poskusov uvedbe Bitcoin plot ETF-jev ali skladov, ki zagotavljajo izrazito publiciteto prevladujoči kriptovaluti, pri čemer je navedla pomisleke glede tržne manipulacije zmogljivosti v Bitcoinu. trg.

Povezano: Zlom : Zmaga na sodišču za Ripple, saj odraz zavrača tok SEC, da bi zapečatil Hinmanove zdravnike

Upravljavec digitalnega premoženja Grayscale trenutno zanima dolgotrajni pokončni spor s SEC, ker želi preoblikovati svoje težavno prepričanje Grayscale Bitcoin Belief v Bitcoin plot ETF. Investicijska družba je kritizirala resolucijo SEC o odobritvi ETF-jev, ki v bistvu temeljijo na terminskih pogodbah, kot še enega izmed ETF-jev na parceli, saj jo je ocenila za »nelogično«.

Marca so sodniki, ki so predsedovali sporu med oba subjekta na prizivnem sodišču ZDA za okrožje okrožja Columbia sta izrazila mnenje, da mora SEC “poskrbeti za intenzivno pojasnilo”, ki se nanaša na njeno ugotavljanje povezave med terminskimi pogodbami za Bitcoin in ceno Bitcoina.

Revija: Ordinali so postali pravi Bitcoin v a slabši model Ethereuma: ga bomo popravili?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -