22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Valkyrie se odloči za Bitcoin Futures ETF s finančnim vzvodom, ki je v regulativni vlogi poimenovan “BUFD”

- Advertisement -

Zagotovi: PixabayDružba za upravljanje premoženja Valkyrie je ameriškemu regulatorju vložila pripomoček za ustanovitev ETF terminskih pogodb za bitcoin s finančnim vzvodom z vabljivo sliko tickerja.

Bitcoin Valkyrie Futures Leveraged Technique ETF, s podobo tickerja BTFD, zdaj ne bi več vlagal takoj v bitcoine, ampak namesto tega želi uresničevati užitek v povečanju cene terminskih pogodb za bitcoin, pri tem pa ohraniti dokument, ki je bil v ponedeljek vložen pri Vrednostni papirji in nadomestni tečaj.

Valkyrie je priznala, da je sklad zasnovan tako, da ga bodo prefinjeni vlagatelji izjemno enostavno pridobili.

Ime, BTFD, je v kripto soseski mogoče prepoznati kot »steal the fing dip«.

Valkira zdaj ni več pristna, zdaj je priznala zahtevo po potrditvi.

Družba je črpanim v sklad izdala opozorilo.

»Bitcoin in terminske pogodbe za bitcoin so komaj nov razred sredstev in so izpostavljeni značilnim in obsežnim tveganjem, vključno z verjetnostjo, da bodo stroški Naložbe sklada bi morda upadle, tudi na ničlo,« so priznali v družbi. »Bitcoin in terminske pogodbe za bitcoin so bile zgodovinsko bolj nestabilne kot uporabljeni razredi sredstev. Morali bi biti mirni in pripravljeni na izgubo celotnega financiranja.«

SEC je prvič izdal licenco bitcoin terminskemu ETF, ko je dovolil nabava in prodaja ProShares Bitcoin Technique ETF oktobra 2021 in peščica drugih jih ima od lansiranja.

Kaj pa z uglednimi bitcoin ETF-ji? Tudi ta cilj bi bil zelo napreden — SEC zdaj ni več licenciral uglednega bitcoin ETF, dodelitev bi glasba cena bitcoina, zdaj ni več na terminskih pogodbah.

Odobritev bitcoin terminskega ETF in zdaj brez slovesa bitcoin ETF je bila še posebej sporna stopnja spora med tožba, ki jo je proti SEC vložilo podjetje za upravljanje kripto sredstev Grayscale.

Grayscale si že leta prizadeva pretvoriti svoj vodilni skrbniški sklad Grayscale Bitcoin v ugleden bitcoin ETF.

V tem trenutku je Grayscale trdil, da je vrednost ugleda bitcoina v ETF-jih za ugled in terminskih pogodbah povezana s povezanimi tveganji, kar velja tudi za zdaj ni več smiselno odobriti enega izdelka in zdaj ne več nasprotnega.

Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo

Takojšnja 3-minutna študija današnjih kripto rekordov!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -