0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice „Varno pošteno“ – naraščajoče nadomestno stanje v Bitcoinu bi lahko bilo zelo...

„Varno pošteno“ – naraščajoče nadomestno stanje v Bitcoinu bi lahko bilo zelo pametno na račun blokade Kitajcev Huobi

Binance bi lahko zelo pametno opazil prilive Bitcoin, kljub temu pa se zdi, da gibanja med glavnimi borzami med seboj ubijajo, kažejo novi zapisi.

78593
Celotni ogledi

33 Polni deleži

‘Net neutral’ — Rising Bitcoin exchange balances could be due to Huobi Chinese user block‘Net neutral’ — Rising Bitcoin exchange balances could be due to Huobi Chinese user block

Nova študija trdi, da bi bila stanja Bitcoin (BTC), ki rastejo na borzah, zdaj morda nista vrednost za vlagatelje, ki se pripravljajo na prodajo.

Razkrivanje najnovejših podatkovnih zapisov iz vseh naprav, v katerih poteka izmenjava decembra 28, analitik na verigi Glassnode TXMC je s prstom pokazal na nove modifikacije na Kitajskem za naraščajoče bilance na različnih območjih.

Binance “zelen” osirotele stranke Huobi

Konec decembra se razbijajo živci, saj se bremenitev BTC, ki je omejena na doseg, kombinira s povečanimi prilivi na borze.

Standardni kazalnik, da trgovci običajno niso nižji od tega, da se oborožijo za odpravo grožnje na turnirju z nadaljnjo šibko točko, je bila Binance še posebej pozorna, saj so njene delnice BTC naraščale.

Nasprotno pa so kitajski vlagatelji ob istem času zaradi nenehnega zatiranja nakupovanja in prodaje kriptovalut na Kitajskem zamrznjeni iz svetovnih prizorišč za nakup in prodajo vesolja.

Huobi Global, po vsem svetu de izpod kitajskega nadomestnega Huobija, je volivcem na celinski Kitajski preprečil dostop do svojih storitev nakupa in prodaje decembra 16. Zdaj imajo na voljo, razen če je konec meseca, za prodajo sredstev, potem pa je na voljo obdobje od enega do dveh let, da jih lahko zaprejo s svojih računov.

“Od 15: 03 (UTC) decembra 31, 2021, stranke s celinske Kitajske ne morejo več prodajati svojih deležev ali izvajati nobenih transakcij, ki bi vključevale CNY,« je bila prijava spletnega dnevnika objavljena ob zaprtju dan bere.

»Če morajo stranke le umakniti prodajna naročila pred zaključkom, bo naprava robotizirala vse čakajoče prodajna naročila. Funkcija umika bo ostala pri roki 1 do 2 leti, zaznati pa bo treba za njeno zaprtje. Strankam s celinske Kitajske svetujemo, naj se čim prej spopadejo s svojimi digitalnimi viri.”

Kot Posledica tega je, da te stranke morda zgolj prenašajo žetone na druge platforme, kar pojasnjuje obliko, ki je višja v stabilnosti Binance.

»Binance je v zadnjem času naredil hrup nepristranski, saj se je njihova alternativna stabilnost povečala. Moja teorija je, da so navdušeni kupci iz Huobija in na različnih območjih, saj Kitajska zapira nekatere borze pri EOY,« je TXMC komentiral grafikon, ki podpira premiso.

»Zanimivo, čeprav se zgodi, da mešate nadomestna bilanca Binance + Huobi, so na strani. Varen sejem.”

Nadomestna stabilnost bitcoina v primerjavi z grafikonom BTC/USD. Huobi (modra), Binance (neizkušena), mešana (rdeča). Vir: TXMC/Twitter
Izzivi glede likvidnosti

Kot Cointelegraph poročali, da se težave glede razprodaje povečujejo zaradi trajanja izginotja vzporedno in nazaj z zmanjšanjem obsega in plitvimi trgi na splošno.

Povezano: Arhaični hodlerji Bitcoin tiho prodajajo nizke količine BTC brez teme 28% pozitivnih vidikov v 992

To pomanjkanje likvidnosti bi lahko poslabšalo vse nepričakovane poteze , pri čemer se glavni institucionalni navdušeni igralci iger na srečo vračajo naslednji teden.

Nianse ostajajo na nasprotni strani, saj mali vlagatelji nadaljujejo z ustvarjanjem portfeljev BTC, medtem ko se boljši vlagatelji zdijo manj očitni.

Tudi množični razprodajni turnir, ki ga poganja maloprodaja, je prav tako verjeten, da se ne bo zgodil, pravi diagnoza.

‘Net neutral’ — Rising Bitcoin exchange balances could be due to Huobi Chinese user block

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments