14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Varnostna tokenizacija je lahko naslednji velik primer uporabe tehnologije veriženja blokov

Varnostna tokenizacija je lahko naslednji velik primer uporabe tehnologije veriženja blokov

Tokenizirane delnice Apple, Tesla in GameStop so v trgovanju na borzah kriptovalut Binance in FTX presegle milijon dolarjev na dan.

5484 Skupno ogledov

11 Skupaj delnice

Security tokenization may be the next big use case for blockchain tech

Je tokenizacija vrednostnih papirjev pot prihodnosti? V intervjuju za Raiffeisen Bank International so bančniki, ki vodijo svoje raziskovalno središče za veriženje blokov, izjavili, da je 2030, večina vrednostnih papirjev bo tokeniziranih. Da bi globlje razumeli, kako lahko tehnologija veriženja blokov spremeni tradicionalne borze, je Cointelegraph Research sestavil nabor podatkov o vseh ponudbah varnostnih žetonov in ugotovil, da je bilo zbranih skoraj 5 milijard dolarjev 2020.

Prvo poročilo družbe Cointelegraph o varnostnih žetonih pojasnjuje, kako deluje tokenizacija obveznic in delnic, koliko sredstev je že tokeniziranih, kakšne donose so zagotovili in kako so urejeni v različnih državah .

Nova priložnost

Nedavni trend je samooskrba z vrednostnimi papirji in ponovna pojavitev finančnih instrumentov na prinosnika. Tokenizacija finančnih instrumentov vlagateljem omogoča, da z borze odstranijo vrednostne papirje in jih z zasebnim ključem pošljejo na novo borzo.

Borze lahko vlagatelje privabijo k deponiranju vrednostnih papirjev tako, da jim ponudijo obresti na njihove vloge za posojanje svojih vrednostnih papirjev na borzi, ki bodo delnice posodile drugim posojilojemalcem. Borze lahko vlagateljem tudi omogočijo, da svoje vrednostne papirje uporabijo kot zavarovanje za posojila ali trgovanje s kritjem.

To bo drastično spremenilo povpraševanje po vrednostnih papirjih, saj bo manj vlagateljev prodalo in sprožilo obdavčljive dogodke v za pridobitev likvidnosti. Povečalo se bo tudi povpraševanje po privlačnih vrednostnih papirjih, saj bo globalni sklad vlagateljev zdaj lahko brez težav vlagal v vrednostne papirje v drugih državah.

Prenesite celotno poročilo tukaj , skupaj z grafikoni in infografikami.

Dnevni obseg trgovanja z Binance in FTX s tokeniziranimi tradicionalnimi delnicami, kot so Tesla (TSLA), Coinbase (COIN), GameStop (GME) in Apple (AAPL), presega mesečni obseg trgovanja za vse varnostne žetone na priljubljenih borzah varnostnih žetonov, kot so tZERO, Merj, Open Finance Network in TokenSoft.

Dnevni obseg trgovanja s tokeniziranimi tradicionalnimi delnicami je v začetku maja na Binance in FTX v enem dnevu presegel 4 milijone dolarjev v primerjavi z 3,9 milijona dolarjev za cel mesec april na tZERO, Merj, Open Finance Network in TokenSoft. Celotna tržna kapitalizacija varnostnih žetonov se giblje okoli $ 700 milijonov. Ta lahko do konca tretjega četrtletja preseže milijardo dolarjev 2021.

56 – poročilo o strani natančno ocenjuje strokovno znanje industrije 13 avtorji iz šestih držav, ki vsi delajo v ospredju tega razvoja kapitalskega trga. Vpogledi vključujejo, kako tokenizacija obveznic deluje od strokovnjaka za uporabo verig blokov Dominika Spicherja pri Crypto Finance AG v Švici in kako predpisi vplivajo na trge varnostnih žetonov v različnih državah PricewaterhouseCoopers in generalnega sveta Block.one.

Poročilo so so objavili Cointelegraph Research in Crypto Research Report.

67058

Prejšnji članekAMC 'meme stock' blaznost se lahko prelije na kripto, ko se Bitcoin metrika približuje območju nakupa
Naslednji članekKorejska širitev Solane bo povečala 20 milijonov dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments