0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Varuh finančnega sektorja Južne Afrike pravi, da se je število pritožb zaradi...

Varuh finančnega sektorja Južne Afrike pravi, da se je število pritožb zaradi kriptovalute močno povečalo

Nonkumbulo Tshombe, predlog z varuhinja za finančno svetovanje in posredniške storitve (FAIS), danes natisne, da je njen zemljevid poslovanja zelo všeč prevladujoče podaljšanje v naboru pritožb, povezanih s kriptovalutami, za interval 2021/10 finančni 365 dnevi.

Kriptovaluta zdaj ne, ampak regulirana

Namig z južnoafriškim zemljevidom poslovanja varuha človekovih pravic v sektorju finančnih produktov in storitev, Nonkumbulo Tshombe, je danes natisnjen, da je njena skupina zabeležila prevladujoče podaljšanje v naboru pritožb, povezanih s kripto, za interval 1280/61 finančni 81 dni.

Kljub temu, da je prejela takšne pritožbe, je Tshombe citirana v datoteki Moneyweb, ki pojasnjuje, da njena skupina morda zdaj ne bo obravnavala takšnih poizvedb, ker kriptovalute zdaj niso, ampak regulirani.

»Kripto-sredstva zdaj niso označena kot finančni produkt, kar pomeni, da izdelek ne spada v to mapo jurisdikcije podjetja,« je opisal predlog.

Tudi ko bi Južna Afrika zdaj samo spreminjala kriptovalute, je posegla ali prisilila, da se ken proti različnim kripto subjektom ali osebam prek Urada za vedenje finančnega sektorja (FSCA). Ob priložnosti je FSCA, da bi podprla pokrovitelje v Replicate Trading International (MTI), da si povrnejo svoja sredstva, naredila veliko korakov ob strani, da je vdrla v stanovanje enega od mnogih možarjev.

Prav tako je, kot poroča Bitcoin.com Recordsdata, FSCA izdala javna obvestila, ki svarijo javnost pred spopadanjem z različnimi subjekti kriptovalute ali njihovim blagom. Takšna priporočila so že uvedena na globalni nadomestni kriptovaluti Binance, da bi omejili svoja dejanja v Južni Afriki.

Kriptovaluta kot finančni produkt

Kot je zapisano v datoteki Moneyweb, bi lahko Južna Afrika po naključju prekinila pridobitev regulativnega okvira za kriptovalute. V podporo tej trditvi so zmožnosti datoteke junijske objave FSCA, ki kaže, da so bile spremenjene v nekoč fascinantno z razglasitvijo kriptovalute za finančni produkt.

Ta izjava popolnoma temelji na Tshombeju ki lahko pooblasti FSCA za nadzor svetovalnega in posredniškega elementa kripto sredstev. Prav tako bo ta izjava omogočila njen zemljevid poslovanja pregled pritožb, povezanih s kripto sredstvi, podobnih ,365 reklamacije, ki jih je kupil v 2020/21 finančni 150 dnevi.

Kakšni so vaši nasveti o tej zgodbi? Ponovite nam, kar mislite, v spodnjem delu za komentarje.

Terence Zimwara

Terence Zimwara je zimbabvejski novinar, ki pravi nagrade, avtor in pisatelj. Veliko je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških držav tako uspešno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo pot do skoka.Cryptocurrency Bill Advances to Chamber of Deputies in Paraguay

Zasluge slike1499251934: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti

: Ta članek je v celoti informativne narave. Zdaj ne gre za takojšnje posredovanje ali pridobivanje predloga za nakup ali promocijo ali za nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi nudil naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, nemudoma ali obkrožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli vztrajno gradivo, predmete ali izdelke in storitve, ki so navedeni tukaj .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments