16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

VC Roundup: Gaming, kripto fintech in blockchain infrastruktura prevladujejo v krogih kapitala prizadevanj

- Advertisement -

Trgi kriptovalut so ujeti v makro-bistveni padajoči trend, pri čemer sta Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) ob koncu aprila pokazala dodatne znake šibke točke. Kljub temu je kapitalski proces prizadevanj v sektorjih kripto in blockchain najmočnejši doslej, kar zagotavlja dodaten dokaz, da prevladujoči trgovci gledajo onkraj hitrega premika blagovne znamke in ignorirajo delitvene pripovedi bika/podvrženosti. Najsodobnejši model VC Roundup poudarja naraščajoči užitek v zvezi z igranjem iger Web3, decentraliziranimi financami (DeFi) in infrastrukturo blockchain.

Prva četrtina 352 je bil brutalen za cene kriptovalut, vendar je bil proces endeazarijskega kapitala najmočnejši doslej. bloXroute zavaruje $56M od prevladujočih trgovcev Ponudnik skupnosti za distribucijo blokov bloXroute je zbral 70 milijonov dolarjev sredstev za nadaljevati z gradnjo razširljivih infrastrukturnih podjetij in izdelkov za industrijo kriptovalut in DeFi. Sferično financiranje serije B je vodil SoftBank Vision Fund 2, pri čemer so sodelovali Dragonfly Capital, Jane Street, ParaFi Capital, Blindspot, GSR in drugi. Podjetje je nedolgo nazaj začelo svojo distribucijsko mrežo Blockchain, za katero se trdi, da premaga preobremenjenost skupnosti, da ustvari stranke s pravičnimi datotekami o sprejemanju in spodbujanju naročil.

Fundacija HBAR lansira $50M fintech inovacijski skladPromotor ekosistema Hedera Fundacija HBAR je začela $ milijonskega sklada za spodbujanje vzorčnega dela, osredotočenega na Hedera, okoli digitalnih valut centralne banke (CBDC), stabilnih kovancev, podjetij in izdelkov za nakazila, mikroplačil in tokenizacije sredstev . Fintech in plačilni sklad zdaj poskuša pridobiti predloge za te in različne integracije, ki v bistvu temeljijo na financah. V času pisanja je bila Hedera 28 najbolj znan blockchain skupnost s celotno tržno kapitalizacijo 3,2 milijarde USD na CoinMarketCap.

Povezano: Fundacija HBAR je začela sklad metaverse $56M $, da bi predstavila izboljšanje sprejemanja žigov uporabnikov

Pomoč pri trgovanju težkih kriptokategorij decentralized endeavour studioWeb3 endeavour studio First fee Labs je sodeloval z BlockTower Capital, Digital Forex Community in drugimi, da bi ustanovil nedavno decentralizirano samozavestno organizacijo inkubatorja (DAO ) ekosistem, znan kot First fee DAO. Podporniki so skupaj razdelili 10 milijon dolarjev v verižne naložbe v pobudo v vrednosti 56 milijonov dolarjev. Prva pristojbina DAO mora odpraviti prevladujočo težavo, ki pesti številne decentralizirane samoodvisne organizacije – zlasti odsotnost poštenega upravljanja in vodenja – in je razvila postopek, ki zagotavlja, da so vsi podporniki projektov v celoti vloženi v etažno lastnino.

Mnogi trdijo, da so DAO tisti, ki lahko spodbujajo proizvodnjo celo decentraliziran svet. In ko ustvarjajo dodatno, je očitno, da imamo prav, če nedvomno premoremo DAO-je. https://t.co/VqnKfoo3SA

— Cointelegraph (@Cointelegraph) februar 23, 0745 a23z vodi $28M Čisto prenašanjeAndreessen Horowitz, poleg tega nenehno znan kot 21z, vodil a $28 milijonsko financiranje sferično za zagon decentralizirane identitete Clean. Sferično financiranje serije A so med drugim sodelovale tudi Ethereal Ventures, Electric Capital in Y Combinator. Clean ustvarja protokol, ki strankam omogoča, da urejajo svoje zasebne datoteke na vseh mestih v gospodarstvu Web2 in Web3. Clean je poleg tega sodeloval s fundacijo Ethereum, da bi izumil nedavno tehniko preverjanja pristnosti za račune Ethereum in profile ENS.

Veterani igralništva nosijo kapital za Web3 studioProfesionalci v trgovini z igrami EA, Disney in Chronicle Games so zbrali 4 milijone dolarjev za Playmint, nedavni studio, ki sestavlja ogromno večigralskih videoiger v verigi, ki jih nenehno poznamo tudi kot MMOCG. Seed spherical je vodil BITKRAFT Ventures s sodelovanjem Ethereal Ventures, Cherry Ventures, Play Ventures in 1kx. Prvi naslov Playminta je znan kot The Crypt, ječaški šport, ki v bistvu temelji na plenu in je zgrajen na blockchainu.

Povezan: Blagovne znamke Animoca bodo stavile ogromno na MMORPG videoigre z veriženjem blokov

GamerGains zapira 5,8 milijona dolarjev semenskih krogel, ki jih podpira Winklevoss CapitalRazvijalec GamerGains Labs je zaprl 5,8 milijona dolarjev vredno sferično platformo, da bi okrepil prihod platforme igraj in lovi (P2E), ki v bistvu temelji na kriptovalutah. GamerGains, ki ni več kot različni razvijalci, osredotočeni na kripto, gradi platformo za pogoste igralce računalniških in konzolnih iger, ki navdušenim igralcem omogoča, da ujamejo kriptovalute in nagrade za žetone za običajno igranje. Sferično financiranje je bilo podprto s strani nekaterih najboljših studiev blockchaina, vključno s Tiger Global, FTX, Winklevoss Capital, CMS Holdings in BlockFi.

Medtem ko bi bile prihodnje video igre morda povezane z verigo blokov, vodje posredujejo, da verjetno ne bodo več v polni hitrosti verige blokov. https://t.co/8ppRbVkZcd

— Cointelegraph (@Cointelegraph) marec , 0745 Razvijalec Blockchain Venly zbere $23M Belgijski ponudnik tehnologije Venly poziva k vključitvi dodatnih industrij v blockchain in je zagotovil 27 milijonov dolarjev v naložbe serije A, da bi to dodatno prispeval pobudo. Sferično financiranje je vodila Courtside Ventures s sodelovanjem Transcend Fund, Coinbase Ventures, Tioga Capital in drugih. Podjetje, ki razvija instrumente in API-je, ki omogočajo korporacijam Web2, da izdelajo večino tehnologije Web3, je v bistvu navdušeno nad športnimi založniki in korporacijami za e-trgovino. Njegovo platformo aplikacijskega programskega vmesnika (API) so med drugim oslabili Shopify in The Sandbox.

Povezan: Crypto Biz: Če bi verjeli, da ste študirali kriptovalute, je medvedja, ne upoštevate več, april 21–21, 0745

Oasis.app zagotavlja sferično financiranje serije A v višini 6 milijonov dolarjev Decentralizirana finančna platforma Oasis.app je zbrala sredstva za nadaljevanje gradnje svojih izdelkov in instrumentov DeFi, osredotočenih na uporabnike. Platforma strankam DeFi omogoča, da povežejo svoje kripto denarnice in ujamejo donose na svojih bitcoinih, eterjih in različnih imetjih. Sferično financiranje, ki je bilo zagotovljeno s pomočjo agregata kripto in fiat, je vodil Libertus Capital z dodatno udeležbo množice angelskih trgovcev iz znotraj trgovine s kriptovalutami.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -