20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice VCs Balancer z naložbo 24,25 milijona dolarjev

VCs Balancer z naložbo 24,25 milijona dolarjev

Vlagatelji z večjo prepričljivostjo podpirajo Balancerjev protokol. Je to lahko znak, da se hrup na trgu DeFi spet povečuje?

2739 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

VCs back Balancer with $24.25M investment

Zbiranje kapitala so vodili Blockchain Capital, Fintech Collective, LongHash Ventures, Fenbushi Capital, Continue Capital in Kain Warwick, ustanovitelj protokola DeFi Synthetix. Sredstva bodo namenjena krepitvi vloge družbe Balancer kot osrednjega ponudnika infrastrukture na trgu DeFi.

“Z omogočanjem najbolj prilagodljivih in sestavljivih likvidnostnih bazenov v prostoru NMA je Balancer Protocol enolično pozicioniran kot temeljna infrastrukturna komponenta za decentralizirane finančne protokole in aplikacije,” je dejal Aleks Larsen, vlagatelj v Blockchain Capital. Dodal je:

“Ta vidik tehnologije v programu Balancer vidimo kot močan dolgoročni kazalnik kot protokole ki so široko vgrajeni v sisteme višje ravni, lahko poganjajo močne omrežne učinke in obrambne jarke. “

V preteklosti je Balancer privabljal sredstva vodilnih podjetij VC. Lani novembra sta Alameda Capital in Pantera Capital svojo težo namenili projektu DeFi. Marca letos sta Three Arrows Capital in DeFiance Capital podjetju zbrala 5 milijonov dolarjev.

V zadnjem času se je okoli Balancerja začelo precej oglašati, potem ko so podatki VORTECS ™ iz podjetja Cointelegraph Markets Pro pokazali začetek nove bikovske faze za projekt. Čeprav se je večina teh bikovskih obetov subvencionirala po popravkih tržnega cikla prejšnjega tedna. Vrednost žetona BAL je v preteklosti upadla 17% teden.

Cilj protokola Balancer je postati vodilni vir likvidnosti na trgu DeFi. Skupina je močno poudarila pospeševanje sprejemanja v azijsko-pacifiški regiji, ki bi lahko postala središče za decentralizirane finančne produkte.

Več uglednih vlagateljev iz industrije kriptovalut je kupilo $

. 17 milijonov žetonov Balancer v usklajenem prehodu na sprejetje odskočne deske avtomatiziranega tržnega proizvajalca.