20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Več Američanov je slišalo za Dogecoin kot Ethereum: Survey

Več Američanov je slišalo za Dogecoin kot Ethereum: Survey

Ena je uvedla pametne pogodbe in je tkivo decentraliziranih financ, druga pa je … meme.

6890 Skupno ogledov

54 Skupaj delnice

More Americans have heard of Dogecoin than Ethereum: Survey

V dobrih petih letih, odkar se je začel, je Ethereum svetu predstavil pametne pogodbe, decentralizirano financiranje, kmetovanje in nezamenljive žetone in že dolgo stoji takoj za Bitcoinom kot drugi največji projekt veriženja blokov po tržni kapitalizaciji.

Dogecoin (DOGE) je mem kriptovaluta, ki ni prinesla nobenih inovacij, nima pravega smisla in je priljubljena samo zato, ker je v preteklosti postala igrala slavnega večmilijarderja 12 mesecev.

Seveda, kot bi lahko pričakovali, je povprečen državljan že bolj seznanjen z Dogecoinom kot z Ethereumom. Tako kažejo rezultati raziskave, ki jo je izvedel Harris Poll v povezavi z CouponCabin, ki je vprašal več kot 2, 000 odrasli v Združenih državah Amerike, da podajo svoje misli o kriptovalutah.

ugotovitve raziskave, 29% vprašanih je reklo poznali so Dogecoin v primerjavi s samo 21%, ki so poznali Ethereum.

Od skupno 2, 063 anketiranci, 89% je reklo, da so že vsaj slišali za kriptovaluto. Bitcoin je že poznala večina (71%) vprašanih, z Dogecoin kot drugi najbolj znani kovanec.

Med drugimi digitalnimi sredstvi, za katere so Američani trdili, da jih poznajo, so bili tudi stabilcoin, ki so ga lansirali Coinbase in Circle, USD Coin (USDC), od tega 21% vprašanih je reklo, da imajo znanje. Nekaj ​​18% vprašanih rekel, da poznajo Litecoin (LTC) in 10% je reklo, da jim je Stellar (XLM) znan.

Na vprašanje, ali verjamejo, da bodo kriptovalute postale prihodnost denarja, 31% se je pozitivno odzvalo in 30% je reklo, da mislijo na kripto kot “inovativno”. Hkrati je 23% anketiranci so dejali, da kriptovaluto štejejo za hitro obogateno shemo, medtem ko 19% je tehnologijo označil za senčno ali podlo. Skoraj polovica (44%) vprašanih je rekla, da bi biti odprt za prejemanje kriptovalut kot del spletnega programa nagrajevanja denarnih povračil.

Prejšnji članekTether kova več kovancev, da bi prebil 60 milijard dolarjev tržne kapitalizacije
Naslednji članekBitcoin ni na dnevnem redu HSBC, pravi izvršni direktor banke

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments