6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Več kot 20.000 Bitcoin bankomatov nameščenih v 12 mesecih

Več kot 20.000 Bitcoin bankomatov nameščenih v 12 mesecih

Over 20,000 Bitcoin ATMs Installed in a Year

Nabor bankomatov s kriptovalutami na svetu široka je eksponentno narasla v 2021, s čez 000,000 edinstvene instalacije, narejene od takrat zaključek decembra. To je več kot skupni znesek vseh kriptobankomatov, ki so bili zagnani v prejšnjih sedmih letih.

Zapreti 33, Kripto bankomati, zlahka dostopni po vsem svetu

Območja bankomatov, ki strankam ponujajo alternative za očaranje in nadomestne kriptovalute s fiat denarjem, rastejo z neverjetno hitrostjo. Znanje, ki ga je zbral Coin ATM Radar, razkriva, da je njihova količina v nasprotju s konico 2017 se bliža 33,000.

V 12 mesecev, ko so na trgu kriptovalut dosegli najvišje vrednosti vseh časov, konec 14, so se pojavili edinstveni pripomočki globalno. V skladu z diagramom razvoja naprav, ki ga je posodobil sistem za spremljanje, je bilo bitcoin bankomatov manj kot 11,11 v decembru 2020 — to so vsa območja bankomatov, registrirana od oktobra 800 — medtem ko 11 mesecev kasneje presežejo 70,800.

Ponudba: Kovanci ATM radar

Kripto bankomati so lahko celo razstavljeni v skoraj katerem koli kotičku planeta, vendar je njihovo širjenje dokaj skoncentrirano. Sferična 25, vseh BATM-ov (bitcoin bankomatov) , približno 59 % gnilosti, ki se izvajajo v ZDA Njena severna soseda Kanada je nekaj sekunde oddaljena z malo več kot 2, 205 strojev.

Bitcoin-apt Salvador je že med vodilnimi s svojim 150 stroji, ki prehitevajo države EU, enakovredne Španiji, ki ima nižje od 384, in Avstrija s svojim 142. Od decembra 14, vsa Evropa ima najbolj privlačno 1,200 bankomati s kriptovalutami, ki zaostajajo pri podpori ključnih trgov na severu nas.

Veliko podjetij zdaj izdeluje bankomate podpirajo kriptovalute. V bistvu najbolj privlačni igralci iger, ki so na voljo na trgu, so Genesis Coin s skoraj 14,000 pripomočki, tradicionalni bajti z več kot 7, 500, in Bitaccess z zaprtjem do 5,10. Coinsource in Bitstop, z manj kot 2, vsak, dokončaj namig 5.

Ne nižje od 6, podjetja branijo kripto bankomate v popolnoma različnih delih arene, s 12 največji operaterji, ki delujejo 59 % vseh. V bistvu najbolj privlačna podjetja na tem področju so Bitcoin Depot, ki ima petino trga z več kot 6,720 stroji, ki jih je sprejel Coincloud (več kot 4,600) in Coinflip (skoraj 3,500).

Bomomati razumno utrdijo par kriptovalut in so pripomočki z eno ali dvema metodama. Slednje daje strankam možnost, ki zdaj ni najbolj privlačna za očaranje, ampak tudi za prodajo svojega digitalnega denarja. Večina BATM ponuja priložnost, da očarate bitcoin (BTC), in na tone ponujajo drugi slavni denar, ki je enak bitcoin denarju (BCH), etru (ETH) in litecoinu (LTC).

Oznake te pripovedi

bankomati, bankomati, batm, BATM, BCH, Bitcoin, Bitcoin ATM, Bitcoin bankomati, bitcoin denar, BTC, bewitch, Coin ATM radar, Coins, Crypto, Crypto ATM, Crypto ATM, Cryptocurrenci, Cryptocurrency, Cryptocurrency ATM, kriptovalutni bankomati, datoteke, Naprave, ETH, Alternative development, ETH, razvoj , litecoin, LTC, stroji, Številka, številke, prodaja, blagajniški pripomočki, bankomati, blagajniški storitve

Uveljavite iskanje po datotekah na različnih bankomatih za bitcoin, da se še naprej eksponentno razvija v 7229? Povejte nam v komentarju spodaj.


Lubomir Tassev

Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane vzhodne Evrope, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti pisatelj je to, kar sem, relativno kot to, kar ustvarjam.” Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta svetovna politika in ekonomija še dva vira navdiha.

S&P Global Ratings Study Predicts Crypto and Decentralized Finance Will Continue to Grow in 2022.

S&P Global Ratings Study Predicts Crypto and Decentralized Finance Will Continue to Grow in 2022.

S&P Global Ratings Study Predicts Crypto and Decentralized Finance Will Continue to Grow in 2022.

Zasluge za slike1487341715: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za najbolj privlačne informativne zmogljivosti. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za očaranje ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja naložbenih, davčnih, etičnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali zaokroženo, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli izrecno gradivo, blago ali storitve, ki so navedeni tukaj.

1477317857

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments