2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Več kot 3 milijone strank lahko zasluži Bitcoin točke z obroki v...

Več kot 3 milijone strank lahko zasluži Bitcoin točke z obroki v 500 restavracijah prek Landryjevega programa nagrajevanja

Over 3 Million Customers Can Earn Bitcoin Points Dining at 500 Restaurants via Landry's Rewards Program

Milijoni strank obedujejo v 500 restavracije po ZDA bodo kmalu lahko zaslužile bitcoin točke, hvala v partnerstvo med restavracijskim velikanom Landry’s in New York Digital Investment Group (NYDIG). Poleg tega je Landry’s dejal, da bo kupil bitcoin za svojo zakladnico. “Na bitcoin gledamo kot na dobro izbiro za del lastne zakladnice, zato želimo to izbiro ponuditi tudi našim strankam.”

Zaslužite Bitcoin točke med jedjo pri 250 Restavracije

Restavracijski velikan Landry’s je v torek napovedal partnerstvo z New York Digital Investment Group (NYDIG) “za pospeševanje programa nagrajevanja zvestobe bitcoin za milijone strank v Landryjev program zvestobe — Landry’s Select Club.” NYDIG je naložbena veja v bitcoin družbe Stone Ridge Asset Management.

Podrobnosti objave:

To partnerstvo bo omogočilo članom Landry’s Select Cluba, da si prislužijo bitcoin točke, ko obedujejo v katerem koli od njegovih 720 lokacije po vsej državi.

“Program Landry’s Select Club trenutno ponuja eno točko nazaj za vsak porabljen 1 $, pri čemer 250 točke pomenijo $ 25 nagrada,« je podrobno pojasnilo podjetje.

Velik restavracije je za CNBC povedal, da upa, da bo z novim bitcoin programom objavil pred zahvalnim dnevom. Program bo nato na voljo 3,2 milijona članov njegovega programa zvestobe.

»Stranke, ki se odločijo za nov program zvestobe bitcoin, lahko prejmejo točke, ki spremljajo vrednost bitcoina in je mogoče unovčiti v višini $25 na podlagi povečanja nagrade na tržno ceno bitcoina v času, ko ga odkupijo.” je pojasnilo podjetje. “Vse točke zvestobe za bitcoin je mogoče unovčiti samo za nagrade Landry’s Select Club in jih ni mogoče prenesti izven Landry’s Select Club.”

Landry’s upravlja več kot 500 vrhunskih in preprostih restavracij , vključno z več kot 25 nagrajenimi blagovnimi znamkami. Nekatere znane restavracije Landry’s vključujejo Landry’s Seafood, Bubba Gump Shrimp Co., Rainforest Cafe, Mitchell’s Fish Market Restaurants, Morton’s Steakhouse, The Oceanaire, McCormick & Schmick’s Seafood, Chart House, Saltgrass Steak House, Mastro Jumper in restavracijo Mastro Jumper.

Za podporo programa je Landry’s dejal, da bo vlagal v bitcoin prek NYDIG-jeve rešitve za skrbništvo na institucionalnem nivoju, pri čemer je pojasnil:

Poleg upravljanja programa je Landry’s objavil tudi, da namerava del svojih zakladniških rezerv hraniti v bitcoinih prek NYDIG.

Trey Zeluff, direktor Landryjeve strategije digitalnega premoženja, je menil: »Bitcoine vidimo kot dobro izbiro za del naše lastne zakladnice, zato želimo to izbiro ponuditi tudi našim strankam .”

Kaj menite o Landryjevem programu bitcoin točk in njen načrt, da bo del svojih zakladniških rezerv hranil v BTC? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

1,000 Bitcoin From 2010 Worth $68M — Mystery Whale Returns Moving a String of 20 Decade-Old BTC Block Rewards

1,000 Bitcoin From 2010 Worth $68M — Mystery Whale Returns Moving a String of 20 Decade-Old BTC Block Rewards

Square Unveils Plans to Help Bitcoin Become the Native Currency for the Internet 1,000 Bitcoin From 2010 Worth $68M — Mystery Whale Returns Moving a String of 20 Decade-Old BTC Block Rewards

1,000 Bitcoin From 2010 Worth $68M — Mystery Whale Returns Moving a String of 20 Decade-Old BTC Block Rewards

1,000 Bitcoin From 2010 Worth $68M — Mystery Whale Returns Moving a String of 20 Decade-Old BTC Block Rewards

1,000 Bitcoin From 2010 Worth $68M — Mystery Whale Returns Moving a String of 20 Decade-Old BTC Block Rewards Oznake v tej zgodbi 1,000 Bitcoin From 2010 Worth $68M — Mystery Whale Returns Moving a String of 20 Decade-Old BTC Block Rewards

bitcoin točke, bitcoin nagrade, dining, eating, landry’s, landry’s bitcoin, landrys crypto, landrys cryptocurrency, landrys nydig, nydig, nydig bitcoin nagrade, restavracije, nagradne točke

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments