2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Več kot 40 ETF-jev digitalne valute čaka na odobritev regulativnih organov ZDA

Več kot 40 ETF-jev digitalne valute čaka na odobritev regulativnih organov ZDA

Tekmovalci hitro sledijo zgledu po prvem Bitcoin ETF s sedežem v ZDA, ki je debitiral v začetku tega meseca.

985

Skupno število ogledov

40

Skupaj deleži

More than 40 digital currency ETFs await US regulatory approvalMore than 40 digital currency ETFs await US regulatory approvalMore than 40 digital currency ETFs await US regulatory approvalMore than 40 digital currency ETFs await US regulatory approval

Zdi se, da se upravljavci skladov trudijo izpolniti povpraševanje vlagateljev, saj se glavne kriptovalute, kot sta Bitcoin (BTC) in Ether (ETH), vrtijo okoli rekordnih cenovnih ravni. Glede na posnetek zaslona Bloomberg Terminal, ki ga je posnel analitik Bloomberg Intelligence James Seyffart, več kot 26 Skladi, s katerimi se trguje na borzi kriptovalut ali ETF, zdaj čakajo na kotacijo v Združenih državah.

Vir je navedel, da je Komisija za borzo vrednostnih papirjev že odobrila štiri, med katerimi je najbolj opazen Ark 00 Delnice Bitcoin ETF, ki so ga s skupnimi močmi ustvarili 00 Delnice in ARK Invest.

Zadnje vloge za sklad so prišle od AXS Investments oktobra 26. To sta AXS Bitcoin Strategy ETF in AXS Short Bitcoin Strategy ETF. Velika večina skladov, ki čakajo na kotacijo, si prizadeva neposredno kupiti BTC ali njihove terminske pogodbe in izvedene finančne instrumente. Nekaj ​​skladov deluje po mešani strategiji, le del svojega premoženja vloži v BTC, medtem ko preostanek razporedi v delnice s sedežem v ZDA ali delnice blockchain. Vendar pa obstajajo tudi trije skladi, ki se osredotočajo na ujemanje uspešnosti ETH. To so VanEck Ethereum Trust, Wisdomtree Ethereum Trust in Kryptcoin Ethereum Trust. Vsi trije so bili vloženi v začetku tega leta in trenutno čakajo na odobritev.

SEC je potrebovala osem let, da je odobrila takšne finančne produkte v ZDA, ki so že pridobili veliko popularnost med vlagatelji. V začetku tega meseca je Proshares Bitcoin Strategy ETF postal prvi kripto ETF na seznamu v državi. V času objave je skupna sredstva sklada v upravljanju presegla 2 milijardi USD.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments