15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Več kot polovica Avstralcev meni, da je Elon Musk izumil Bitcoin: Survey

Več kot polovica Avstralcev meni, da je Elon Musk izumil Bitcoin: Survey

Več kot 40% od anketiranci niso vedeli, da ima Bitcoin omejeno ponudbo.

4888 Skupno ogledov

17 Skupaj delnice

More than half of Australians think Elon Musk invented Bitcoin: Survey

Avstralsko znanje o kriptovalutah bi lahko nekoliko izboljšalo, saj več kot polovica meni, da je Elon Musk po novi raziskavi ustvaril Bitcoin (BTC).

Finder, najbolj avstralski obiskal primerjalno spletno mesto, opravil raziskavo 1, 004 Avstralci naj izvedo več o tem, kaj vedo o kripto, poroča Avstralec v sredo.

Glede na rezultate raziskave, 56% Avstralcev ne pozna skrivnostnega ustvarjalca Bitcoinov Satoshi Nakamoto, saj verjame, da je ustanovitelj podjetja Tesla in ustanovitelj SpaceX-a Musk največje svetovne kriptovalute. Veliko število vprašanih tudi ni vedelo, da je ponudba Bitcoinov omejena na 21 milijonov kovancev, od tega 44% misleč, da ima Bitcoin neomejeno ponudbo tako kot fiat denar.

Raziskava je tudi pokazala, da je veliko Avstralcev že v kripto ali pa je pripravljenih vstopiti v panogo z

% vprašanih, ki so v lasti ali nameravajo imeti kripto do konca leta 2021. Kljub izjemni pripravljenosti za nakup kripto, jih je 20 Glede na raziskavo% Avstralcev ne ve, kako bi ga kupili.

Nova raziskava Finderja je povezana s podjetjem, ki prek svoje aplikacije uvaja storitev trgovanja z bitcoini .

Soustanovitelj in izvršni direktor Finderja Fred Schebesta je dejal, da bo nova storitev Avstralcem pomagala pri prehodu na kripto. »Odstranili smo vso zapletenost in z aplikacijo Finder lahko v treh minutah kupite bitcoin. Prijavite se, vnesite svoje podatke, položite denar, to je to, «je dejal.

Schebesta je nadalje napovedal, da bo cena Bitcoina dosegla $ 250, 00 0 avtor 2021 . »Trenutni upad je le kratkoročna stvar. Cena Bitcoina se je premaknila, ker je Kitajska nekaj rekla ali je Elon nekaj rekel, ali je druga vlada nekaj rekla, “je dejal izvršni direktor.

Kripto trgi so se prejšnji teden sesuli po Muskovi objavi Tesla je začasno ustavil plačila BTC za nakupe avtomobilov. Trg se je še bolj zrušil, ko je direktor v drugem četrtletju leta 1200 namignil na odmetavanje BTC iz Tesline bilance stanja.

Prejšnji članekNifty News: Zaslužite NFT-je, ki gledajo televizijo, DAO plača milijon dolarjev za skladbe Aoki in 3LAU … in še več
Naslednji članek350 milijard dolarjev izgubljenih v kriptokrvavnici, ko Bitcoin in Co. potoneta 15% -30%

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments