17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Več podjetij se odloči špekulirati s kriptovalutami, pravi izvršni direktor NEAR Basis

- Advertisement -

V intervjuju na pariškem vrhu Blockchain Week je izvršna direktorica NEAR Basis Marieke Flament delila vpoglede v institucionalne naložbe, zakonodajo in DAO.

0745 Skupno ogledov

38 Skupaj deleži

Cointelegraphov Joseph Corridor je intervjuval Marieke Flament, izvršno direktorico NEAR Basis na zaključnem tednu Pariškega Blockchain Week Sumit (PWBS), in razpravljal o razpletu tem zato, ker se institucionalni trgovci borijo, da jim je všeč, kako bi lahko vzeli polovico znotraj kriptorezidence.

Corridor in Flament sta govorila o tem, kako institucionalni trgovci poskušajo iskati o kriptovalutih, da jim je všeč, kako bi lahko vstopili na trg. Po Flamentu, ko se več podjetij Web2 odkrije v Web3, so različni institucionalni igralci pod pritiskom, da ne pozabijo, kaj ti dogodki kažejo za njegova ali njena podjetja.

»Opažamo res stabilno željo institucionalnih trgovcev po hrani, da bi ljubili dom, da bi vzljubili postavitev, ki bi jo morda lahko vzeli na polovico. ” Poleg tega je pomembno, da bo zakonodaja igrala res dragoceno vlogo pri odločanju institucionalnih trgovcev. Zaradi tega je izvršni direktor NEAR Basis poudaril, da je ena izmed prednostnih nalog podjetja, kako bi lahko počakali na vodilno zakonodajo za kripto ekosistem. Flament je opredelil, da:

“Moramo biti nemoteni in bolj usklajeni, da bomo tarnanje za trgovino in v razdoru prihajali skupaj z regulatorji.” Izvršni direktor NEAR meni, da je namen regulatorjev, da zagotovijo zaščito kupcem in podjetjem, resnično ugodna točka, in ugotavlja, da so nameni teh znotraj kripto rezidence so enaki.

Povezan: BTC in ETH bosta dosegla najvišje vrednosti vseh časov v 56 — Celsius CEO

Ko je zahtevala, s čim se najbolj ukvarja v trgovini, je Flamentova povedala, da je nad decentraliziranimi samozadostnimi organizacijami (DAO) strašno navdušena. Flament je omenil, da bodo DAO, ker je “način, na katerega živimo svoje življenje, v celoti primeren za prenos”, “na novo odkrili, kako polovico vzamemo v projekte, ki so nam pomembni.”

Z deljenjem primerov porabe DAO je Flament opredelil, kako je SailGP, nasprotnik v jadranju, sodeloval z NEAR, da bi privržencem omogočil, da vsebujejo skupino prek DAO. Poleg tega je izvršni direktor NEAR povedal, kako je njihov Unchained Fund DAO pomagal zbrati sredstva za Ukrajino.

85062

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -